Sada intercooleru Mishimoto Ford Fiesta ST 2014-2019 Černá s leštěným potrubím

Výrobce Mishimoto
SKU MMINT-FOST-13KPBK

  Na vyžádání

 

Sada intercooleru Mishimoto Ford Fiesta ST 2014-2019 Černá s leštěným potrubím

Ford Fiesta ST 2014+ je vůz, který byl zrozen pro zábavu a posunutí hranic možností čtyřválcového hot-hatche. Tak proč nechat svou Fiestu ST brzdit sériovým intercoolerem? Intercooler Mishimoto Fiesta ST s lehkou konstrukcí z trubek a žeber, o 51 % větším jádrem a o 25 % větším vnitřním objemem představuje upgrade, o který si vaše Fiesta říkala. Tento intercooler, který prokazatelně snižuje teplotu plnicího vzduchu až o 15 °C (26 °F), je dostatečně účinný, aby udržel krok i s nejžhavějším hatchem.

 

Součástí této sady je sada desek pro odklonění vzduchu, které zajišťují, aby co nejvíce vzduchu procházelo vnější stranou intercooleru. Abyste měli jistotu, že vnitřkem intercooleru prochází maximální množství vzduchu, obsahuje tato sada také naše potrubí intercooleru na teplé a studené straně pro Fiestu ST 2014+. Tato potrubí, která jsou k dispozici ve vrásčité černé (wrinkle black) nebo leštěné stříbrné barvě (polished silver), pomáhají upravit váš motorový prostor a zároveň poskytují vaší Fiestě až o 7 koní a 8 Ft/lbs vyšší točivý moment na kolech. O 51 % větší objem potrubí na teplé straně v kombinaci s o 22 % větším objemem potrubí na studené straně znamená, že máte dostatek prostoru pro zvýšení výkonu vaší Fiesty.

 

Díky odolným silikonovým spojkám, plně svařované konstrukci TIG a doživotní záruce společnosti Mishimoto tato sada intercooleru a potrubí obstojí ve zkoušce časem a ještě něco navíc.

Více informací

Výrobce Mishimoto
Značka Ford
Model Ford Focus
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada intercooleru Mishimoto Ford Fiesta ST 2014-2019 Černá s leštěným potrubím
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.