Kontrolér nitro Maximizer EZ Progressive NX-16006

Výrobce NXNX
SKU USA-NX-16006

  Skladem

 
Odeslání ve stejný den.
Objednávka v 
00:00:00

Kontrolér nitro Maximizer EZ Progressive NX-16006

NX Maximizer EZ Progressive Nitrous Controller se snadno instaluje a nastavuje, což usnadňuje rychlou práci.

Max EZ je navržen tak, aby nahradil relé ve vašem nitro systému NX, takže doba instalace je kratší než 30 sekund! Jednoduše odpojte stávající relé NX a připojte patentovaný konektor Max EZ ke svazku relé NX (pokud váš nitro systém nemá standardní svazek relé NX, použijte k dokončení instalace přiložený svazek relé NX).

Max EZ pulzuje solenoidy oxidu dusného a paliva, aby plynule zvyšoval výkon oxidu dusného, což vede ke zvýšení trakce a menšímu zatížení hnacího ústrojí vozidla. Náběh průběhu automaticky začíná na 20 % a končí na 100 %, když sešlápnete pedál plynu na W.O.T. ( široce otevřená škrticí klapka). Dobu náběhu lze nastavit od 0 do 4,5 sekundy pomocí jednoduchého otočného šroubu. Doporučujeme zvolit nejnižší možnou dobu náběhu, aniž by došlo k protáčení pneumatik. Pokud zaznamenáte protáčení pneumatik, jednoduše prodlužte dobu náběhu a uvolněte náběh na plný výkon.

Max EZ je schopen napájet solenoidy oxidu dusného a paliva při celkovém odběru proudu až 40 A, což z něj činí ideální volbu pro většinu deskových a samostatných dusíkových systémů. Informace o příkonu solenoidů získáte od výrobce vašeho nitro systému.

Více informací

Výrobce NXNX
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Kontrolér nitro Maximizer EZ Progressive NX-16006
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.