Power Pack Mishimoto BMW F80 M3/M4 2015-2020

Power Pack Mishimoto BMW F80 M3/M4 2015-2020

Výrobce Mishimoto
SKU MMB-F80-PP

  Skladem

 

Power Pack Mishimoto BMW F80 M3/M4 2015-2020

BMW si umí udržet pozici špičkového výrobce výkonných luxusních vozů a generace F8X není výjimkou. Motor S55, který pohání BMW F8X M3, M4 a M2 Competition 2015-2020, je nabitý technologiemi, včetně mezichladicího systému vzduch-voda, který zajišťuje chlazení. Tam, kde konstrukce mezichladicího systému BMW stačila k tomu, aby pomohla této generaci vozů střední třídy M dosáhnout svého vrcholu, jsme my v Mishimoto našli některé slabiny, které jsme cítili jako povinnost vylepšit.

Mishimoto 2015-2020 BMW F8X M3/M4 Performance Intercooler Power Pack se zaměřuje na posílení slabých míst v konstrukci BMW počínaje plnicím potrubím. U továrních plastových plnicích potrubí je běžným problémem, že pod tlakem praskají nebo se štěpí ve spojích, což není zrovna ideální situace, když řídíte svou M3 nebo M4 v jakékoli situaci. Vytvořili jsme zcela novou konstrukci plnicího potrubí, která vzbuzuje větší důvěru při zvládání plnicího tlaku. Naše konstrukce se vyznačuje plně hliníkovou konstrukcí s odlitou střední částí navrženou speciálně pro protlačení za sání. Naše sada plnicího potrubí obsahuje také dvojici matně černých silikonových spojek pro elegantní a bezpečné připojení k intercooleru. Nevýrazná stříbrná krabička je pryč a stylový nový Intercooler Mishimoto Performance vzduch-voda je uvnitř. Díky novému stylovému vzhledu náš nový design dokonale zapadá do motorového prostoru M3 a M4, a to jak z hlediska instalace, tak z hlediska estetického. Jeho krása však není jen na povrchu.

Naše vylepšená konstrukce jádra obsahuje tyčové a deskové jádro s 29procentním nárůstem objemu jádra a také jedinečné jednoprůchodové uspořádání průtoku chladicí kapaliny pro optimální přenos tepla. V kombinaci s 16procentním zvýšením průtoku jádrem se nám při testování našeho kompletního balíčku Power Pack podařilo zaznamenat pokles teploty nasávaného vzduchu o 12 °F. Systém mezichlazení vzduch-voda by nebyl kompletní bez výměníku tepla. Pokud jde o konstrukci BMW, byl to jediný

Více informací

Výrobce Mishimoto
Značka BMW
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Power Pack Mishimoto BMW F80 M3/M4 2015-2020
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.