Venturi Jet Pump Kit Radium Engineering

Venturi Jet Pump Kit Radium Engineering

Výrobce Radium Engineering
SKU USA-RAD-20-0180

  Skladem

 
Odeslání ve stejný den.
Objednávka v 
00:00:00

Venturi Jet Pump Kit Radium Engineering

Radium Engineering Jet Pump je efektivní zařízení pro čerpání paliva z jedné strany palivové nádrže na druhou. Palivo protékající Venturiho trubicí vytváří podtlak v kolmém portu. Účinnost tohoto vakua je demonstrována na videu výše.

OEM trysková čerpadla se běžně vyskytují ve vozidlech se sedlovými palivovými nádržemi (pohon RWD nebo AWD) a jsou navržena pro tovární průtoky palivových čerpadel. Když je instalováno čerpadlo s vyšším průtokem, tovární trysková čerpadla se stávají hlavním omezením ve zpětném potrubí, což způsobuje vysoký tlak paliva. V některých případech může vyvrtání OEM tryskového čerpadla snížit tlak, ale funkce tryskového čerpadla je pak ohrožena. Jetové čerpadlo Radium Engineering Jet Pump je navrženo pro vysokoprůtoková čerpadla na trhu s náhradními díly a zahrnuje různé Venturiho otvory, aby odpovídaly širokému rozsahu průtoků čerpadel.

Tryskové čerpadlo Radium Venturi používá obrobené hliníkové pouzdro, které je eloxované a gravírované laserem. Sada obsahuje 3 vyměnitelné otvory, které byly přesně vypočteny a podtlakově testovány s více kombinacemi čerpadel.

Další podrobnosti o instalaci a použití naleznete v instalačních pokynech (odkaz výše).

Všechny 3 přípojky hadicových hrotů jsou kompatibilní s hadicí o vnitřním průměru 5/16" nebo 3/8". Křížený sifonový port lze také snadno přizpůsobit běžným hadicím, protože používá vnitřní závity 6AN ORB (9/16-18 O-kroužek).

POZNÁMKA: PŘI INSTALACI NEZAPOMEŇTE VYJMUT OEM VENTURIHO JET PUMP! Systém NEBUDE správně fungovat, pokud se bude snažit protlačit restriktivní OEM Venturiho tryskové čerpadlo.

POZNÁMKA: Hadice (není součástí dodávky) by měla být připojena k 8,5mm výstupnímu ozubu tryskového čerpadla. Výstup této hadice by měl být ponořen v palivu v nízkém bodě nádrže. To má zabránit vakuu vytvořenému tryskovým čerpadlem, aby vytáhl vzduch nahoru v opačném směru proudění. Alternativně lze ventil kachního zobáku (18-0026) připojit přímo k výstupnímu ozubu tryskového čerpadla.

Instruction PDF

Více informací

Výrobce Radium Engineering
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Venturi Jet Pump Kit Radium Engineering
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.