Competition Intercooler Kit Wagner Tuning EVO3.X for Audi TTRS 8J

SKU WT-200001056.X

  Na vyžádání

 

Competition Intercooler Kit Wagner Tuning EVO3.X for Audi TTRS 8J

Soutěžní sada mezichladiče EVO3 pro Audi TTRS 8J nyní k dispozici s certifikátem TÜV a dvěma různými možnostmi jádra mezichladiče

Nová základní varianta EVO3.X byla vyvinuta ve spolupráci s renomovaným německým tunerem Audi a je vhodná pro aplikace s vyšším výkonem 600PS+. Velikost mezichladiče zůstává oproti původní verzi nezměněna. Pouze konstrukce vnitřního jádra byla dále optimalizována pro aplikace s vysokým výkonem a zaručuje optimální proudění vzduchu a vynikající chladicí výkon. Pro všechny aplikace napájení pod 600PS doporučujeme použít standardní verzi.

Vysoce výkonný mezichladič má následující rozměry jádra (515 mm x 367 [274] mm x 95 mm) a nabízí tak o 120 % větší chladicí plochu a o 142 % větší objem plnicího vzduchu ve srovnání s původním mezichladičem. Nově vyvinuté Competition Core zajistilo sousedním komponentům, například vodnímu chladiči, dostatečné proudění vzduchu a je také velmi lehké. Koncové nádrže mezichladiče jsou vyrobeny z litého hliníku a byly optimalizovány pomocí analýzy průtoku v systému CAD. S pomocí přídavných vzduchových přepážek, vnitřní vstup, zajišťující rovnoměrné plnění mezichladiče. Výsledkem jsou vynikající chladicí vlastnosti s minimálním protitlakem. Takže tato sada je to pravé pro závodění. Intercooler a originální příčka tvoří stabilní celek a váží pouhých 11,2 kg. Montuje se do původních montážních bodů a snadno se provádí (výměna 1:1). Optimální chlazení plnicího vzduchu s jasným zvýšením výkonu! Na obou stranách je průměr připojení 68 mm.

OEM mezichladič: chladicí plocha 856 cm² / objem plnicího vzduchu 6,8 l

WT EVO 1 Výkon: chladicí plocha 856 cm² / objem plnicího vzduchu 9,4 l

WT EVO 2 Competition: chladicí plocha 1391 cm² / objem plnicího vzduchu 13,2 l

WT EVO 3 Competition: chladicí plocha 1890 cm² / objem plnicího vzduchu 16,5 l

seznam balení:

1 mezichladič včetně příčného nosníku

1 montážní materiál

1 sada držáku SPZ

1 návod k instalaci

Více informací

Výrobce Wagner TuningWagner Tuning
Značka Audi
Model Audi TTRS
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Competition Intercooler Kit Wagner Tuning EVO3.X for Audi TTRS 8J
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.