Univerzální nádržka chladicí kapaliny Radium Engineering

Výrobce Radium Engineering
SKU USA-RAD-20-0270-00

  Skladem

 

Univerzální nádržka chladicí kapaliny Radium Engineering

Expanzní nádoby chladicí kapaliny jsou nezbytné pro správné odvzdušnění u aplikací, které používají chladič namontovaný vzadu nebo nízko umístěný chladič, jako je například V-Mount. Expanzní nádoby jsou však cenné i v případě, že jsou integrovány do běžné sestavy chladiče. Tradiční systémy chladicí kapaliny vyžadují pro umožnění tepelné expanze přítomnost vzduchu v horní části chladiče při nízkých teplotách. Expanzní nádržka chladicí kapaliny umožňuje, aby byl chladič za všech podmínek 100% naplněn chladicí kapalinou.

Expanzní nádržka chladicí kapaliny má dvě vnitřní komory. Tyto komory NEJSOU navzájem izolovány. V horní a dolní části se nacházejí příčné průchody. Tento výrobek není přepadovou nádržkou chladicí kapaliny. Místo toho je určena jako součást systému chladicí kapaliny pod tlakem.

Přepadová nádržka chladicí kapaliny Radium Engineering má také vnitřní vířivý prvek, jak je znázorněno na obrázku. Horká chladicí kapalina pod tlakem z hlavy válců je tangenciálně posílána do vstupu vírové komory a urychlována na vysokou rychlost víření. To má pomoci při odvzdušňování systému.

Závitové otvory

Boční (vstupní): -6AN ORB (9/16"-18)
Spodní: -10AN ORB (7/8"-14)

Instruction PDF

Více informací

Výrobce Radium Engineering
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Univerzální nádržka chladicí kapaliny Radium Engineering
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.