Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1267 Kompact Shortie Plumb Back Mercedes Benz C-Class C63 AMG A205 C205 W205

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1267

  Na vyžádání

 

Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1267 Kompact Shortie Plumb Back Mercedes Benz C-Class C63 AMG A205 C205 W205

Nejnovější sada ventilů Kompact od společnosti Turbosmart byla vyvinuta jako řešení plug-and-play přímo pro nový model C63 AMG. Navzdory svým vysoce výkonným záměrům jsou standardní obtokové ventily Mercedesu plastové jednotky, které vypouštějí plnící tlak a mají problémy s jeho zvládnutím, zejména u tuningovaných vozidel.
Sada Kompact od společnosti Turbosmart pro model C63 se dodává se dvěma hliníkovými ventily ze sochoru, které přímo nahrazují tovární obtokové ventily. Ventily Kompact udržují tlak lépe než tovární ventily a nikdy je nelze překonat zvýšením tlaku. Výsledkem je efektivnější výkon továrních turbodmychadel a také ostrý zvuk pístových BOV. Pro ty, kteří chtějí zvuk blow-off ventilu, je určen ventil Dual Port, který vzduch odvětrává do atmosféry i recirkuluje, zatímco Plumb Back je 100% recirkulační pro tichý provoz ve stylu originálního vybavení.
Na rozdíl od továrních ventilů je náhradní sada Turbosmart mechanicky řízena tlakem v sběrném potrubí, což znamená, že se ventily otevírají, když chcete vy, a ne když počítač rozhodne, že by se měly otevřít. Tím se kontrola vrací do rukou řidiče a je zajištěno, že ventily neuvolní zvýšení tlaku, když by neměly.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka Mercedes
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1267 Kompact Shortie Plumb Back Mercedes Benz C-Class C63 AMG A205 C205 W205
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.