Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1081 Kompact Shortie Dual Port Ford Mustang EcoBoost 2015+

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1081

  Skladem

 

Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1081 Kompact Shortie Dual Port Ford Mustang EcoBoost 2015+

Turbosmart Dual Port Kompact Shortie pro Ford EcoBoost Mustang

Společnost Ford ví, že zvýšení výkonu je cestou budoucnosti. Jejich motory s technologií EcoBoost jsou navrženy tak, aby poskytovaly výkon a točivý moment odpovídající výkonům a točivému momentu motorů s větším objemem a přirozeným sáním. Proto se očekává, že Ford bude brzy nabízet motory s technologií EcoBoost ve více než 90 % své celosvětové nabídky vozů.

Turbosmart hovoří o systému EcoBoost

Nikdo nezná EcoBoost lépe než společnost Turbosmart. Vyrábíme výkonné díly pro všechny aplikace Ford EcoBoost, ale tento, první aftermarketový BOV pro nový Mustang na světě, je skutečně vzrušující.

Sériové blow-off ventily, jako jsou ty, které jsou součástí standardní výbavy modelu Mustang, často trpí řadou problémů. Jsou plastové, netěsní, a pokud chcete zvýšit výkon (kdo nechce?), mají problém udržet dodatečný nárůst výkonu.

S blow-off ventilem Kompact Shortie od společnosti Turbosmart takové problémy mít nebudete. Stejně jako všechny blow-off ventily Turbosmart byly i nové ventily Mustang Kompact Shortie navrženy, opracovány a ručně smontovány. Vlastní výroba zaručuje jen tu nejlepší kvalitu a konstrukce z hliníkové slitiny letecké třídy znamená, že praskání a netěsnost ani při zvýšeném tlaku nikdy nebudou problémem.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka Ford
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1081 Kompact Shortie Dual Port Ford Mustang EcoBoost 2015+
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.