Univerzální chladič oleje Mishimoto -6AN 10-řadý Zlatý

Výrobce Mishimoto
SKU MMOC-10-6GD

  Na vyžádání

 

Univerzální chladič oleje Mishimoto -6AN 10-řadý Zlatý

Udržování vhodné teploty kapalin je klíčem k prodloužení životnosti motoru, převodovky, diferenciálu a příslušenství vašeho vozidla. Každá kapalina spojená s těmito systémy je speciálně navržena pro provoz v určitém rozsahu teplot a tlaků, což zajišťuje správné mazání a snižuje opotřebení. Při rozsáhlých úpravách vozidla a/nebo jeho používání v podmínkách vysoké zátěže je snadné překročit limity těchto kapalin, což vede ke snížení mazání a vyššímu potenciálu opotřebení a poškození. Jednoduché přidání chladiče přídavné kapaliny je snadný způsob, jak snížit teploty a vrátit je do účinného rozsahu pro správné mazání. Inženýři společnosti Mishimoto navrhli tento desetiřadý deskový chladič kapaliny, který zajišťuje značný přenos tepla a snížení teplot. Náš chladič kapaliny je použitelný pro použití s motorovým olejem, převodovou kapalinou, převodovým olejem a kapalinou posilovače řízení.

Tento výměník tepla obsahuje osm univerzálních montážních otvorů, které poskytují nepřeberné množství možností montáže na vaše vozidlo. Každý chladič obsahuje pájené vstupní a výstupní šroubení -6AN, které zajišťuje provoz bez úniků. Desetiřadé chladiče kapaliny -6AN Mishimoto jsou k dispozici ve stříbrné, černé nebo zlaté práškové povrchové úpravě. Nezapomeňte je spárovat s našimi opletenými hadicemi -6AN a hliníkovými šroubeními -6AN, abyste dokončili instalaci přídavného chladiče.

Stejně jako na všechny naše výrobky se i na tento desetiřadý chladič kapaliny vztahuje naše charakteristická doživotní záruka.

Více informací

Výrobce Mishimoto
Velikost chladiče oleje do 12 řad
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Univerzální chladič oleje Mishimoto -6AN 10-řadý Zlatý
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.