Catch Can Kit CCV MK5 Supra Radium Engineering

Výrobce Radium Engineering
SKU USA-RAD-20-0750

  Skladem

 

Catch Can Kit CCV MK5 Supra Radium Engineering

KOMPATIBILITA

Toyota MK5 GR Supra 2020+ (všechny modely/výbavy/RHD/LHD)

Záchytné kanystry Radium Engineering mají velké 10AN ORB porty, 4AN ORB vypouštěcí port, 2-stupňový tlumič odlučování oleje a utěsněnou měrku O-kroužku. Tyto sady se montují pomocí továrních otvorů a dokonale se integrují s okolními komponenty. NEVENTUJÍ do atmosféry (VTA), proto jsou emise a trať legální. Systémy s uzavřenou smyčkou odstraňují olej a kal z plynů PCV předtím, než jsou směrovány do motoru ke spálení. Systém s uzavřenou smyčkou také podporuje podtlak v klikové skříni pro optimální výkon. Uzavřené systémy navíc zabraňují vnikání nežádoucích olejových par do kabiny. Měrky zabudované v záchytných nádobách umožňují snadnou kontrolu nahromaděné kapaliny. Není potřeba žádné řezání, vrtání nebo trvalé úpravy.

Záchytka CCV se montuje do 2 otvorů na přední podpěře chladiče. Byl navržen speciálně pro uvolnění vzpěr. Kromě toho toto umístění zůstává bez náhradních dílů, jako je modernizované turbodmychadlo nebo sací potrubí.

Aby byla zachována tovární funkčnost, může západka CCV probíhat inline mezi otvorem odvětrávání klikové skříně (CCV) a sacím potrubím. Při nízkém zatížení je vystaven atmosférickému tlaku. Když je však motor při vysokém zatížení (WOT), potrubí bude mít vysoký průtok z klikové skříně do sacího systému. To by normálně vedlo k hromadění oleje a kalu v sacím potrubí vzduchového filtru. Tato akumulace oleje by se rozšířila a nacházela by se v mezichladiči, což snižuje vlastnosti tepelné účinnosti výměníku tepla a vede ke snížení výkonu. Záchytná nádobka CCV to zachytí a podporuje čistý filtrovaný vzduch zpět do sání.

ZAHRNUJE

-Uzavřená nádoba na zachycování oleje

-Konkrétní montážní držák MK5 GR Supra

- Adaptérové ​​armatury a koncovky hadic

- Nerezové kování

-Radium PCV hadice

POZNÁMKY:

1. Sada záchytné nádobky CCV NEŘEŠÍ vyfukování ze strany PCV klikové skříně.

2. Sada záchytné nádoby CCV je kompatibilní a doporučuje se používat se sadou záchytné nádoby PCV. Viz 20-0749

Více informací

Výrobce Radium Engineering
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Catch Can Kit CCV MK5 Supra Radium Engineering
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.