Competition Intercooler Wagner Tuning EVO3 for Audi TTRS 8S

Výrobce Wagner Tuning
SKU WT-200001136.S

  Na vyžádání

 

Competition Intercooler Wagner Tuning EVO3 for Audi TTRS 8S

Soutěžní sada mezichladiče EVO3 pro Audi TTRS 8S nyní k dispozici s certifikátem TÜV a dvěma různými možnostmi jádra mezichladiče

Důležitá poznámka: Doporučujeme používat standardní verzi pro aplikace s výkonem do 600 HP a verzi X pro aplikace s výkonem nad 600 HP.

Vysoce výkonný mezichladič má následující rozměry jádra (515 mm x 367 mm x 95 mm = 16 500 cm³) a nabízí tak o 84 % větší chladicí plochu a o 101 % větší objem plnicího vzduchu ve srovnání s původním mezichladičem. Naši inženýři zvýšili velikost a účinnost jádra mezichladiče a také vylepšili konstrukci koncové nádrže, aby odstranili všechna úzká hrdla OEM, což vedlo ke zvýšení průtoku a chladicím vlastnostem náplně. Tento mezichladič Audi RS3 využívá naše oceněné jádro mezichladiče WAGNERTUNING Competition Intercooler Core, které je vyrobeno speciálně pro tuto aplikaci. Vyrobeno z nejkvalitnějších jader mezichladičů Tube a Fin s vnitřními turbulátory kombinovanými s koncovými nádržemi z litého hliníku optimalizovanými pomocí CFD pro nejlepší možné vnitřní proudění vzduchu. Pomocí přídavných vzduchových vedení, vnitřního vstupu, je zajištěno rovnoměrné plnění mezichladiče. Výsledkem jsou vynikající chladicí vlastnosti s minimální tlakovou ztrátou. Takže tato sada je to pravé pro závodění. Intercooler a originální příčka tvoří stabilní celek a váží pouhých 11,7 kg. Montuje se do původních montážních bodů a snadno se provádí (nutné jednoduché úpravy - zkontrolujte návod k instalaci). Optimální chlazení plnicího vzduchu s jasným zvýšením výkonu! 68mm vstupy a výstupy.

OEM mezichladič:

chladicí plocha 1024 cm² (158,7 palce²)

objem plnicího vzduchu 8,2 l (500,4 palce³)

Soutěž WT EVO 3:

chladicí plocha 1890 cm² (293 palců²)

objem plnicího vzduchu 16,5 l (1 006,9 palce³)

sada je dodávána s:

1 mezichladič včetně příčného nosníku

1 montážní materiál

1 návod k instalaci

1 certifikace TÜV (*pouze pro vozy bez OPF)

Více informací

Výrobce Wagner Tuning
Značka Audi
Model Audi TTRS
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Competition Intercooler Wagner Tuning EVO3 for Audi TTRS 8S
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.