Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1064 Kompact Shortie Dual Port Ford Focus RS

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1064
EAN FM0011501

  Na vyžádání

 

Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1064 Kompact Shortie Dual Port Ford Focus RS

Kompact Shortie Blow-Off Valve pro Focus RS byl vyvinut s ohledem na vysoký plnicí tlak Focusu s cílem zlepšit výkon a životnost. Plastové originální blow-off ventily, jako jsou ventily RS, mají za sebou řadu poruch - netěsní a s přibývajícím věkem křehnou, až nakonec prasknou a způsobí vážné problémy. Focus produkuje plnicí tlak přibližně 23 PSI ve standardním provedení, takže již nyní překračuje hranice standardního plastového blow-off ventilu - a není mnoho prostoru pro zvýšení plnicího tlaku, než se standardní ventil začne potýkat s problémy.

Kompact Shortie od společnosti Turbosmart je vyroben z hliníkového polotovaru, nikoli z plastu. Jeho mosazný píst je pevný a lehký a každý BOV je individuálně spojen s pístem, aby se zajistilo nejlepší uchycení, což znamená, že není třeba používat těsnicí kroužek k utěsnění tělesa proti pístu. Díky tomu má Shortie nepřekonatelnou trvanlivost a odezvu, přičemž vyžaduje méně údržby než náhradní díly BOV, které používají těsnicí O-kroužky pístu.

Kompact Shortie pro Focus RS je k dispozici ve verzích Dual Port a Plumb Back. Plumb Back je plně recirkulační blow-off ventil, který nabízí podobnou hlasitost jako standardní ventil, takže můžete mít veškerý výkon blow-off ventilu Turbosmart a zároveň zůstat v utajení. Systém Dual Port se vyznačuje rozděleným provozem mezi recirkulací a vypouštěním do atmosféry, což zajišťuje tichý provoz při nízkém zvýšení tlaku a ohromující zvuk vypouštění do atmosféry při vysokém zvýšení tlaku - skvělý doplněk k charakteru rallye stíhačky Focus. Kompact Shortie pro Focus RS má ve srovnání s předchozími Shortie zvětšené otvory, které dodávají modelu RS potřebný průtok.

Tyto přímé náhradní blow-off ventily nabízejí snadné zlepšení výkonu bez nutnosti výroby na zakázku nebo použití speciálních nástrojů. Jedná se o další přírůstek do stále se rozšiřující nabídky dílů Turbosmart pro nejnovější řadu vozidel Ford EcoBoost.

Více informací

EAN FM0011501
Výrobce Turbosmart
Značka Ford
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1064 Kompact Shortie Dual Port Ford Focus RS
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.