Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1264 Kompact Plumb Back Ford Focus RS

Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1264 Kompact Plumb Back Ford Focus RS

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1264

  Skladem

 

Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1264 Kompact Plumb Back Ford Focus RS

Kompact Shortie Blow-Off Valve pro Focus RS byl vyvinut s ohledem na vysoký plnicí tlak Focusu s cílem zlepšit výkon a životnost. Plastové blow-off ventily z originálního vybavení, jako jsou ty v RS, mají za sebou řadu poruch - netěsní a s přibývajícím věkem křehnou, až nakonec prasknou a způsobí vážné problémy. Focus, který ve standardním provedení produkuje tlak přeplňování kolem 23 PSI, již překračuje hranice standardního plastového blow-off ventilu - a není příliš prostoru pro zvýšení tlaku přeplňování, než se standardní ventil začne potýkat s problémy.

Kompact Shortie od Turbosmart je vyroben z hliníkového předlitku, nikoli z plastu. Jeho mosazný píst je pevný a lehký a každý BOV je individuálně spojen se správným pístem, aby se zajistilo co nejlepší uchycení, což znamená, že není potřeba O-kroužek k utěsnění tělesa proti pístu. Díky tomu má Shortie nepřekonatelnou trvanlivost a odezvu a vyžaduje méně údržby než BOV z náhradních dílů, které používají těsnicí O-kroužky pístu.

Kompact Shortie pro Focus RS je k dispozici ve verzích Dual Port a Plumb Back. Plumb Back je plně recirkulační blow-off ventil, který nabízí podobnou hlasitost jako standardní ventil, takže můžete mít veškerý výkon blow-off ventilu Turbosmart. Dual Port se vyznačuje rozděleným provozem mezi recirkulací a vypouštěním do atmosféry, což zajišťuje tichý provoz při nízkém zvýšení a zvuk vypouštění do atmosféry, skvělý doplněk k charakteru rallye stíhačky Focus. Kompact Shortie pro Focus RS má oproti předchozím Shortie zvětšené otvory, které poskytují RS potřebný průtok.

Tyto přímo vyměnitelné blow-off ventily nabízejí snadné zlepšení výkonu bez nutnosti vlastní výroby nebo speciálního nářadí. Jedná se o další přírůstek do stále se rozšiřující nabídky dílů Turbosmart pro nejnovější řadu vozů Ford EcoBoost.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka Ford
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1264 Kompact Plumb Back Ford Focus RS
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.