Ventil blow off Turbosmart Kompact EM Dual Port VR23 N20

Ventil blow off Turbosmart Kompact EM Dual Port VR23 N20

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0223-1050

  Skladem

 

Ventil blow off Turbosmart Kompact EM Dual Port VR23 N20

Mnohonásobně oceněná řada upgradovaných přepínacích ventilů Kompact EM je prvním řešením na světě, které lze skutečně připojit a upgradovat pro váš tovární obtokový ventil. Jednoduše odpojte a odšroubujte originální ventil a na jeho místo nainstalujte ventil Kompact EM. Nejsou potřeba žádné adaptéry, hadice ani dodatečná montáž.

Řada ventilů Kompact EM od společnosti Turbosmart využívá technologii ventilu osvědčenou v motoristickém sportu a přidává vlastní solenoidový systém a vnitřní kanály pro regulaci tlaku, čímž vzniká jednoduchý ventil typu plug & play s plnou integrací a ovládáním originálního vybavení. Neexistují žádné referenční hadice, žádné samostatné solenoidy a žádné složité součásti - stačí přišroubovat a zapojit!

Můžete se spolehnout na bezkonkurenční výkon a spolehlivost jako přímou náhradu za váš tovární obtokový ventil. Ventily Kompact EM překonávají běžné závady spojené s plastovými ventily z výroby díky naší konstrukci Boost-Balance Valve (čím větší je nárůst, tím lépe těsní), pozitivnímu těsnicímu O-kroužku na pístu a konstrukci ze slitiny. Bez ohledu na to, jaká je vaše aplikace, řada Kompact EM udrží větší nárůst a bude lépe reagovat v jakémkoli prostředí.

K dispozici:

Dual Port: TS-0223-1050
Plumb Back: TS-0223-1250

Klíčové vlastnosti:

Technologie ventilu Boost-Balance
Patentovaná integrovaná regulace tlaku
Skutečný upgrade plug and play
Integrovaný patentovaný vysokoteplotní elektromagnetický ventil
Konstrukce s vysokoteplotními těsnicími kroužky
Možnost montáže Plumback nebo Dual Port


Vhodné pro vozidla BMW s motory N20 a N26. Tento BOV lze použít jak v pneumatickém, tak v elektronickém turbodmychadle. Podívejte se prosím do seznamu aplikací pro vozidla, kde najdete aktuální aplikace, a ověřte si, zda je tento výrobek vhodný pro vaši aplikaci.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka BMW
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow off Turbosmart Kompact EM Dual Port VR23 N20
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.