Ventil blow-off Turbosmart TS-0203-1015 Kompact Dual Port Subaru Forester XT WRX STI

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1015

  Na vyžádání

 

Ventil blow-off Turbosmart TS-0203-1015 Kompact Dual Port Subaru Forester XT WRX STI

BOV se dvěma vývody. Kompact Dual Port vypouští vzduch jak do atmosféry, tak zpět do sání. Porty se sekvenčním časováním umožňují tišší provoz při běžné jízdě a zároveň nabízejí výkon a zvuk BOV s odvětráváním do atmosféry, když jde do tuhého.

Standardní blow-off ventily těchto vozů jsou vyrobeny z plastu, na rozdíl od vysoce odolné obráběné konstrukce z předlitku u modelu Kompact. Standardní ventily často nesplňují úkol eliminovat škodlivé rázy kompresoru a s přibývajícím věkem vozů plast křehne a může praskat, což způsobuje vážné úniky plnicího tlaku. To brání turbu v dosažení jeho plného potenciálu a připravuje vás o výkon.

Díky eloxovanému tělu z hliníkového polotovaru a pístu z lehké slitiny nabízí turbodmychadlo Kompact extrémní odolnost, vynikající odezvu a na svou velikost vynikající schopnost udržet nárůst tlaku.

Kompact Dual Port je ideální pro majitele sériových a lehce upravených vozů, kteří hledají klasický zvuk BOV s ventilací do atmosféry v prostorově úsporném provedení nahrazujícím originální vybavení.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka Subaru
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow-off Turbosmart TS-0203-1015 Kompact Dual Port Subaru Forester XT WRX STI
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.