Ventil blow-off Turbosmart TS-0203-1009 Kompact Dual Port Mazda CX-7 Mazdaspeed MPS 3

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1009

  Na vyžádání

 

Ventil blow-off Turbosmart TS-0203-1009 Kompact Dual Port Mazda CX-7 Mazdaspeed MPS 3

BOV se dvěma vývody. Dvouportový ventil odvádí vzduch jak do atmosféry, tak zpět do sání. Porty se sekvenčním časováním umožňují tišší provoz při běžné jízdě a zároveň nabízejí výkon a zvuk BOV s průduchy do atmosféry, když jde do tuhého.

Standardní blow-off ventily těchto vozů jsou vyrobeny z plastu, na rozdíl od vysoce odolné obráběné konstrukce z předlitku u modelu Kompact. Standardní ventily často nesplňují úkol eliminovat škodlivé rázy kompresoru a s přibývajícím věkem vozů plast křehne a může praskat, což způsobuje vážné úniky plnicího tlaku. To brání turbu v dosažení jeho plného potenciálu a připravuje vás o výkon.

Díky eloxovanému tělu z hliníkového polotovaru a pístu z lehké slitiny nabízí turbodmychadlo Kompact extrémní odolnost, vynikající odezvu a na svou velikost vynikající schopnost udržet nárůst tlaku.

Kompact Dual Port je ideální pro majitele sériových až lehce upravených vozů, kteří hledají klasický zvuk BOV s ventilací do atmosféry v prostorově úsporném provedení nahrazujícím originální vybavení.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka Mazda
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow-off Turbosmart TS-0203-1009 Kompact Dual Port Mazda CX-7 Mazdaspeed MPS 3
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.