Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1031 Kompact Dual Port Hyundai Veloster

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1031

  Na vyžádání

 

Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1031 Kompact Dual Port Hyundai Veloster

BOV Kompact VR02 od společnosti Turbosmart byl navržen speciálně pro Hyundai Veloster Turbo. Tovární obtokový ventil modelu Veloster je plastová jednotka, která se časem křehne a praská. Může se také nuceně otevřít při vysokých úrovních přeplňování - výrazně, pokud je úroveň přeplňování vyšší než standardní.
Kompact VR02 má jedinečnou konstrukci, která se hodí do těsného montážního místa továrního obtokového ventilu Velosteru. Výsledkem je produkt, který je skutečně přímou náhradou za originální ventil a nevyžaduje žádné řezání ani speciální nástroje pro 100% oboustrannou instalaci. Díky obrábění ze soustruženého hliníku nemůže být ventil VR02 překonán zvýšením tlaku a nerozbije se jako standardní plastový výrobek.

Ventil Kompact VR02 Dual Port má modulární konstrukci. Lze jej snadno upravit ze standardního nastavení 50-50 na plný recirkulační nebo kompletní ventil pro odvětrávání do atmosféry, podle toho, co řidič preferuje. Odšroubujte nežádoucí šroubení a nahraďte jej přiloženou záslepkou.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka Hyundai
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1031 Kompact Dual Port Hyundai Veloster
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.