Ventil blow off TS-0203-1008 Kompact Dual Port Cadillac ATS-V 2015-

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1008

  Na vyžádání

 

Ventil blow off TS-0203-1008 Kompact Dual Port Cadillac ATS-V 2015-

Sada dvouportového blow-off ventilu Kompact pro Cadillac ATS-V byla navržena tak, aby zlepšila odezvu turbodmychadla a eliminovala nárůst kompresoru, zvýšila účinnost a životnost turbodmychadel modelu ATS-V a zároveň poskytla vysoce výkonný zvuk blow-off ventilu, který dává všem najevo, co se skrývá pod kapotou Cadillacu.

Dvouportový ventil je ventilem s rozdělením 50/50 mezi odvzdušňovací a recirkulační ventil. Jeho stupňovitý provoz zajišťuje dostatečnou recirkulaci vzduchu zpět do sání, aby byla řídicí jednotka spokojená a byl zajištěn tichý provoz při nízkém zvýšení tlaku při zachování výkonu a zvuku blow-off ventilu.

Inteligentní modulární konstrukce ventilu Dual Port také umožňuje odšroubovat trubku ventil-atmosféra a nahradit ji dodávanou záslepkou, čímž se ventil změní na kompletní recirkulační ventil pro tichý provoz. Turbosmart Dual Port dokazuje, že můžete mít to nejlepší z obou světů!

Přesně opracovaný ze soustruženého hliníku s černě eloxovanou povrchovou úpravou je ventil Kompact Dual Port atraktivní a odolný, s pevností, která zvládne veškeré zvýšení tlaku, které na něj můžete vrhnout, s nulovou netěsností.

Obsahuje 2x dvouportový ventil Kompact Dual Port BOV, přírubu specifickou pro Cadillac, záslepky a podložky.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka Cadillac
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow off TS-0203-1008 Kompact Dual Port Cadillac ATS-V 2015-
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.