MBC Manuální regulátor zvýšení tlaku Turbosmart TS-0101-1102

MBC Manuální regulátor zvýšení tlaku Turbosmart TS-0101-1102

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0101-1102

  Skladem

 

MBC Manuální regulátor zvýšení tlaku Turbosmart TS-0101-1102

Zcela nový model regulátoru zvýšení tlaku od firmy Turbosmart je vylepšením osvědčeného modelu regulátoru tlaku, který jste si oblíbili. Nyní má o 33 % menší a ergonomičtější design a obsahuje všechny funkce, které z něj dělají oblíbenou pomůcku, včetně naší jedinečné funkce Gate pro maximální odezvu zvýšení tlaku, funkce zamykání proti neoprávněnému vniknutí a jednoduchého použití.

Regulátor tlaku je pneumatický odvzdušňovací ventil, který umožňuje zvýšení plnicího tlaku u systémů turbodmychadel, kde se používají pohony založené na plnicím tlaku, a je vhodný pro použití u interních i externích systémů wastegate. Manipulací s referenčním signálem do interního aktuátoru wastegate nebo externího wastegate lze dosáhnout zvýšení plnicího tlaku nad rámec základního tlaku pružiny. Běžně se dosahuje 100 až 200% zvýšení plnicího tlaku nad základní tlak pružiny.

Pomocí našeho osvědčeného detenčního systému může řídicí jednotka zvyšovat plnící tlak v definovaných krocích a blokovací mechanismus umožňuje nastavit a zabezpečit úroveň plnícího tlaku proti neoprávněné manipulaci.

Zcela nový regulátor tlaku od firmy Turbosmart, který se vyrábí v Austrálii z vysoce kvalitní mosazi a hliníkových předlitků, je jednoduchým, elegantním a robustním řešením, na které se lze spolehnout pro jednoduchou regulaci tlaku a maximální odezvu. Nový regulátor tlaku od firmy Turbosmart je nejvýhodnějším vylepšením pro váš motor s turbodmychadlem!

K dispozici v provedení

Modrý:  TS-0101-1101
Černý: TS-0101-1102
K dispozici také ve verzi Dual Stage Boost Controller & In Cabin Boost Controller.

Funkce
Osvědčený systém Detent pro jednoduché a přesné ovládání
Jedinečná funkce Gate pro maximální odezvu při zvýšení tlaku
Elegantní, malý a lehký design
Designový patent (v jednání)

Více informací

Výrobce Turbosmart
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: MBC Manuální regulátor zvýšení tlaku Turbosmart TS-0101-1102
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.