Dvoustupňový regulátor zvýšení tlaku V2 Turbosmart TS-0105-1101

Dvoustupňový regulátor zvýšení tlaku V2 Turbosmart TS-0105-1101

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0105-1101

  Na vyžádání

 

Dvoustupňový regulátor zvýšení tlaku V2 Turbosmart TS-0105-1101

Nový a vylepšený dvoustupňový regulátor zvýšení tlaku, který je nyní vybaven hliníkovým krytem a technologií bullet valve pro velmi rychlou odezvu zvýšení tlaku se dvěma nastavitelnými úrovněmi zvýšení tlaku. Přepínání mezi vysokým a nízkým zvýšením tlaku za chodu. Ideální náhrada za tovární regulátory zvýšení tlaku. Nastavení vysokého i nízkého zvýšení tlaku je plně nastavitelné.
Všechny regulátory Turbosmart Gated Boost Controller jsou vybaveny naší exkluzivní funkcí Gate, která minimalizuje plíživost wastegate a může zlepšit turbo odezvu až o 800 otáček dříve v rozsahu otáček - to znamená, že můžete zvýšit výkon a odezvu motoru, aniž byste museli zvyšovat maximální úroveň zvýšení tlaku.

Stabilní nárůst zvýšení plnicího tlaku nad tlak pružiny wastegate o více než 200 % u interního wastegate o 100 % u externí wastegate je běžnou praxí při použití našich manuálních regulátorů plnicího tlaku.

Vyrábějí se z vysoce kvalitního hliníkového předlitku a jsou proslulé snadnou instalací, robustní konstrukcí, stabilitou a náš systém nastavení detentů umožňuje přesné a jednoduché nastavení zvyšování tlaku.

Řada ventilů Turbosmart Gated Boost Control Valve je ideální pro mírně upravené motory s turbodmychadlem a ideální pro zvýšení úrovně zvýšení tlaku u továrních turbomobilů a motorů s turbodmychadlem.

Dodává se s:
Veškerý montážní hardware a spínač Rocket Launcher.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Dvoustupňový regulátor zvýšení tlaku V2 Turbosmart TS-0105-1101
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.