Sada chladiče oleje Mishimoto Subaru WRX 2008-2014 Stříbrná

Výrobce Mishimoto
SKU MMOC-WRX-08

  Na vyžádání

 

Sada chladiče oleje Mishimoto Subaru WRX 2008-2014 Stříbrná

Vysoké teploty oleje mohou způsobit ve vašem vysoce výkonném plochém čtyřválci spoušť. Chraňte svou investici pomocí sady chladiče oleje Mishimoto s přímou montáží, navržené speciálně pro Subaru WRX 2008-2014. WRX má díky svému přeplňovanému motoru a fantastickému systému AWD co nabídnout, ale tyto vozy nejsou z výroby vybaveny chladičem oleje. Správně regulovaná teplota oleje se stává ještě důležitější, pokud jste své vozidlo upravili nebo trávíte čas sledováním svého WRX.

Přímo montovaný chladič oleje od společnosti Mishimoto je zkonstruován tak, aby snížil teploty oleje a prodloužil životnost vašeho motoru. Pro optimální proudění vzduchu a chlazení obsahuje tato sada velký 19řadý chladič, který se montuje do předního nárazníku pomocí robustních držáků specifických pro danou aplikaci. Přiložený CNC obráběný hliníkový distanční prvek poskytuje dostatek prostoru pro náš sendvičový plát oleje, díky čemuž je tato sada kompatibilní s továrními tepelnými štíty výfukového potrubí. Součástí této sady je předmontované vedení z nerezové oceli s šroubením -10AN a tepelně reflexní fólie, která odvádí sálavé teplo z výfuku. S touto sadou může vaše WRX dosáhnout poklesu teploty oleje o více než 34 °C (50°F) s minimální ztrátou tlaku.

Sada chladiče oleje Mishimoto Subaru WRX je k dispozici s chladičem v provedení stříbrném (Sleek Silver) nebo černém (Stealth Black) a s možností výběru sendvičové desky oleje Mishimoto nebo termostatické sendvičové desky oleje Mishimoto pro ještě lepší kontrolu nad teplotami oleje. Stejně jako u všech našich produktů je i na tuto sadu poskytována doživotní záruka Mishimoto.

Přímá montáž pro Subaru WRX 2008-2014
Zvýšení objemu oleje: 0,65 qt / rozdíl teplot: 50 °F / Pokles tlaku: 3-4 psi
CNC obráběný distanční rámeček pro snadnou instalaci bez nutnosti demontáže tepelného štítu
Možnosti chladiče černá Stealth Black a stříbrná Sleek Silver
Doživotní záruka Mishimoto

Více informací

Výrobce Mishimoto
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada chladiče oleje Mishimoto Subaru WRX 2008-2014 Stříbrná
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.