Univerzální 19řadá sada chladiče oleje Mishimoto černá

Univerzální 19řadá sada chladiče oleje Mishimoto černá

Výrobce Mishimoto
SKU MMOC-ULBK

  Skladem

 

Univerzální 19řadá sada chladiče oleje Mishimoto černá

Správná regulace teploty oleje je klíčem k prodloužení a zachování životnosti vašeho sériového nebo vysoce výkonného motoru. Udržujte teplotu pod kontrolou pomocí univerzální sady chladiče oleje Mishimoto.

Tato sada je použitelná pro většinu vozidel a obsahuje všechny klíčové součásti pro snížení teploty oleje a zajištění dodatečné ochrany vašeho motoru před degradací oleje.

Tato sada obsahuje sendvičovou desku ze soustruženého eloxovaného hliníku ve standardním nebo termostatickém provedení. Volitelná termostatická sendvičová deska Mishimoto poskytuje dodatečnou regulaci teploty a omezí průtok oleje do chladiče, dokud není dosaženo optimální teploty, což je ideální pro uživatele v chladnějších klimatických podmínkách. Dodávaným jádrem je náš osvědčený 19řadý chladič Mishimoto s naskládanými deskami, který odolává vysokým tlakům kapaliny a výrazně snižuje teploty oleje, přičemž vykazuje minimální tlakové ztráty.

Tato sada obsahuje jak -16, tak M20-1,5 sendvičový deskový adaptér, který podporuje montáž pro většinu značek a modelů. Tato sada rovněž obsahuje předem smontované opletené olejové vedení z nerezové oceli s šroubením -10AN a těsněním Dowty pro trvanlivé a těsné spoje. Univerzální sada chladiče oleje Mishimoto vám zajistí účinnost, kterou potřebujete. Stejně jako u všech našich produktů je i na tuto sadu poskytována doživotní záruka Mishimoto.

19řadý chladič se stohovanou deskou s univerzálním uchycením Celkové rozměry: 13" x 5,5" x 2"" / Jádro: 11,25" x 5,5" x 2" / Řady: 19 Odolává vysokým tlakům kapaliny a snižuje teplotu oleje Obsahuje jak 3/4" -16, tak M20-1,5 adaptér pro sendvičové desky. Doživotní záruka Mishimoto

Více informací

Výrobce Mishimoto
Velikost chladiče oleje 13-24 řad
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Univerzální 19řadá sada chladiče oleje Mishimoto černá
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.