Termostatická sada chladiče oleje Mishimoto Mazda Miata 2006-2015 černá

Výrobce Mishimoto
SKU MMOC-MIA-99TBK

  Na vyžádání

 

Termostatická sada chladiče oleje Mishimoto Mazda Miata 2006-2015 černá

Mazda Miata miluje dny na okruhu, ale s horkými koly přichází i vysoké teploty oleje. Vysoké teploty oleje mohou být škodlivé pro naprostou většinu součástí motoru a usmažený pístní kroužek může změnit váš zábavný den na okruhu v nákladnou opravu. NB Miatas se dodává s továrním chladičem oleje typu kapalina-kapalina, který je dostatečný pro každodenní jízdu, ale při svižnější jízdě prostě nestačí.

Během testování tato sada chladiče oleje Miata snížila teplotu oleje o 10 °F (5,6 °C) při testování při jízdě po dálnici rychlostí 65 mil za hodinu. Tato sada chladiče oleje pro Miatu se vám rozhodně bude hodit, když budete motor na okruhu vytáčet do červených otáček. Konstrukce montážního držáku slouží jako potrubí pro vedení vzduchu k chladiči a upevňuje chladič dále od předního nárazníku, aby se ušetřilo místo pro intercooler. A kdo by nechtěl intercooler, turbo a další kousky s nuceným sáním? Když už mluvíme o nuceném sání, turba mohou také zahřívat olej, a proto je chladič oleje nezbytným doplňkem vaší Miaty s přeplňovaným motorem.

Tato sada chladiče oleje pro Miatu obsahuje sendvičovou desku s termostatem z předlitého hliníku, která zajistí, že váš olej dosáhne optimální teploty před tím, než začne proudit do chladiče. Přechlazený olej může být stejně nebezpečný jako olej přehřátý, proto je tato funkce důležitá zejména v chladnějším podnebí. Tato sada chladiče oleje pro Miatu se také dodává s předem vyrobeným opleteným vedením z nerezové oceli s odolnými šroubeními -10AN a doživotní zárukou Mishimoto, takže se na tento chladič můžete spolehnout stejně jako na svůj roadster.

Vhodné pro Mazdu Miata NB 1999-2005
Zvýšení kapacity oleje: 0,5 kvartu / Rozdíl teplot: 10 °F
Předem vyrobené olejové potrubí z nerezové oceli s odolnými šroubeními -AN
Termostatická sendvičová deska pro olej umožňuje dosáhnout optimální teploty oleje
Doživotní záruka Mishimoto

Více informací

Výrobce Mishimoto
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Termostatická sada chladiče oleje Mishimoto Mazda Miata 2006-2015 černá
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.