ATL Saver Cell Wellcell 45 liter with the Nuke Performance CFC Unit

ATL Saver Cell Wellcell 45 liter with the Nuke Performance CFC Unit

Výrobce ATL
SKU NP-150-08-554

  Na vyžádání

 

ATL Saver Cell Wellcell 45 liter with the Nuke Performance CFC Unit

ATL Saver Cells jsou lehké palivové články schválené FIA FT3 -1999 pro všechny hlavní závodní a motoristické asociace.

Známé Saver Cells, zkonstruované z unikátní, houževnaté plastové slitiny, v kombinaci s Nuke Performance CFC Unit - zásuvným závěsem palivového čerpadla s integrovanou funkcí vyrovnávací nádrže. Bezpečné a snadné, toto je optimální řešení „vše v jednom“ pro všechny aplikace v motorsportu.

Palivový článek schválený FIA FT3-1999

Dostupné v několika velikostech pro všechny potřeby

Integrovaná funkce 2litrové palivové nádrže

Plně pěnový tlumič pro benzín a E85

Hodí se pro jednoduché nebo dvojité vysokotlaké palivové čerpadlo

Nová vysoce profilová jednotka CFC, která se hodí pro všechny palivové články ATL

Nízkoprofilové víčko palivové nádrže s integrovaným přetáčecím ventilem

AN-10 ORB výstup / AN-8 ORB návrat

ATL Saver Cells jsou vhodné pro použití s palivovými systémy na bázi karburátoru a s integrovanou vysoce profilovou CFC jednotkou od Nuke Performance, která eliminuje potřebu externí vyrovnávací nádrže, která je jiná potřebná při provozu palivového článku, je to perfektní použití. pro systémy se vstřikováním paliva. Náš výběr úsporných článků je dodáván se žlutou pěnou pro benzín a E85.

Integrovaná 2litrová vyrovnávací nádrž, závěs palivového čerpadla sochorů pro 1-2 palivová čerpadla

Články jsou dodávány s novou vysokoprofilovou CFC jednotkou Nuke Performance jako náhrada plnicí desky. Nová vysoce profilovaná jednotka CFC je perfektním řešením pro zjednodušený vysoce výkonný palivový systém, kde je bezpečnost nanejvýš důležitá. Toto nastavení eliminuje potřebu prostorově náročné externí vyrovnávací nádrže. Se všemi potřebnými palivovými čerpadly namontovanými v samotném palivovém článku je to jediná věc, kterou potřebujete. To uvolňuje prostor a hmotnost a zvyšuje bezpečnost, protože je zapotřebí méně armatur palivového potrubí a nejsou používána žádná externí palivová čerpadla.

Vnitřní vysokotlaká palivová čerpadla, pro jakoukoli potřebu mezi 200 - 2000 hp

Palivové články ATL jsou dodávány s jedinečnou jednotkou Nuke Performance CFC s integrovanou funkcí palivové nádrže a jsou vybaveny jedním nebo dvěma vysokotlakými palivové čerpadlo od Deatschwerks, AEM, Ti Automotive, Walbro, Bosch, Fuelab, Aeromotive a mnoha dalších. Pasuje na všechna běžná 39mm palivová čerpadla a také na větší Deatschwerk DW400, Walbro GST450/520, Bosch BR540 a Aeromotive Stealth 450. Toto řešení je připraveno zajistit stabilní průtok paliva pro požadavky kdekoli mezi 200-2000 koňskými silami bez nedostatku paliva, dokonce i při náročných jízdních podmínkách díky vnitřní vyrovnávací nádrži a pěnovému tlumení v nádrži.

Vysokoprofilová soutěžní jednotka palivových článků Nuke Performance se hodí pro většinu běžných palivových čerpadel. Spolu s montážními sadami palivového čerpadla Nuke Performance je ještě nikdy nebylo tak snadné nastavit vysoce výkonný palivový systém.

Jak namontovat palivová čerpadla do článku ATL Saver a vyrovnávací nádrže?

Jediné palivové čerpadlo namontované v palivovém článku funguje jako sběrné palivové čerpadlo, které zajišťuje, že vysokotlaká palivová čerpadla v nadměrně velké 2litrové (0,53 galonu) vyrovnávací nádrži mají vždy dostatek paliva k maximalizaci průtoku paliva a minimalizaci rizika vyhladovění. může vážně poškodit váš motor. Další informace naleznete v návodu k produktu. Vysoce profilovaná edice CFC Unit je dodávána se vším, co potřebujete k instalaci palivových čerpadel dle vašeho výběru, ale pro optimální funkčnost doporučujeme přidat jednu z našich montážních sad palivového čerpadla. Všechna palivová čerpadla jsou bezpečně namontována za všech podmínek díky držákům palivového čerpadla.

Vyrobeno pro všechny typy použití v motorsportu a v široké variaci

Nová vysoce profilovaná edice jednotky palivových článků Nuke Performance Competition je připravena pro výstup AN-10 ORB a zpětný vstup AN-8 ORB a s širokou škálou velikostí, ze kterých si můžete vybrat. Použití předimenzovaného výstupu AN-10 ORB s vysokým průtokem spojuje vnitřní palivová čerpadla do jednoho palivového potrubí a minimalizuje potřebu externího vybavení, hadic a armatur. Přiložená ventilační armatura s ochranou proti převrácení je AN-6 (3/4 UNF) a v případě potřeby ji lze vyměnit za AN-6 až AN-10. Výstupní a zpětné armatury AN-6, AN-8, AN-10 a AN-12 se prodávají samostatně jako příslušenství.

Výstupní armatury:

AN-10 ORB až AN-6 Samec Číslo dílu: 700-04-108

AN-10 ORB až AN-8 Samec Číslo dílu : 700-04-109

AN-10 ORB až AN-10 Samec Číslo dílu: 700-04-110

AN-10 ORB až AN-12 Samec Číslo dílu: 700-04-111

Zpětné armatury:

AN-8 ORB až AN-6 Samec Číslo dílu: 700-04-104

AN-8 ORB až AN-8 Samec Číslo dílu: 700-04-105

AN-8 ORB až AN-10 Samec Číslo dílu: 700-04-106

AN-8 ORB až AN-12 Samec Číslo dílu: 700-04-107

Plně pěnové tlumení v cenově dostupném palivovém článku schváleném FIA

Úsporné články ATL jsou schváleny FIA FT3-1999 pro všechny hlavní motoristické sporty po celém světě, ale pokud se používají v rámci FIA nebo FT3 motorsportu, musí být umístěny v hliníkovém obalu. Při zadávání objednávky vyberte, zda chcete kontejner přidat do objednávky. Nedoporučuje se stavět svůj vlastní kontejner bez konzultace s ATL, protože jakékoli problémy s velikostí mohou zneplatnit záruku.

ATL kontejner 30 litrů Číslo dílu : 150-SA-AA-041

ATL kontejner 40 litrů Číslo dílu : 150-SA-AA-051

ATL kontejner 45 litrů Číslo dílu : 150-SA-AA-061

ATL kontejner 60 litrů Číslo dílu : 150-SA-AA-071

ATL kontejner 80 litrů Číslo dílu : 150-SA-AA-101

ATL Well Cell, palivový článek schválený FIA, který se vejde přímo do vašeho prostoru pro náhradní pneumatiky vybaveného CFC jednotkou

Přechod ze skladové palivové nádrže na aftermarket, palivový článek schválený FIA nebyl nikdy tak snadný. ATL „well cell“ o objemu 45 litrů se vejde přímo do vašeho prostoru pro náhradní pneumatiky a je v něm umístěna jednotka Nuke Performance CFC. Pro tento palivový článek není k dispozici hliníková nádoba, ale při použití skladového prostoru stačí přidat nějaké víko a máte hotovo.

Jak funguje jednotka palivových článků Nuke Performance Competition?

Jednotka CFC funguje jako závěs palivového čerpadla s integrovanou vyrovnávací nádrží pro aplikace v motorsportu, kde je bezpečnost a funkčnost nanejvýš důležitá. Je navržen pro přímou montáž na poprodejní palivový článek se standardizovaným vzorem 24 šroubů. Pro více informací o funkčnosti jednotky CFC si prohlédněte naše video na Youtube vysvětlující její funkce nebo navštivte naši příručku s často kladenými dotazy, která vám o jednotce CFC řekne více.

Jak připojit palivová čerpadla k elektrickým konektorům a palivovému potrubí?

Jednotka CFC od společnosti Nuke Performance využívá předimenzované elektrické konektory a je odolná proti selhání, nebudete se muset obávat přetížení konektorů při provozu na vysoký proud. Pro zvedací palivové čerpadlo máte dva elektrické konektory a pro vysokotlaká palivová čerpadla máte celkem tři konektory, což vám umožní spustit nastavení duálního palivového čerpadla ve dvou krocích nebo současně, pokud chcete. Palivové potrubí se připojuje k přiloženému ostnatému šroubení, ale doporučujeme přidat jednu z montážních sad palivového čerpadla pro vaše vybraná palivová čerpadla, abyste získali všechny výhody snadné údržby, funkčnosti odolné proti selhání a dlouhodobé životnosti i při provozu alkoholických paliv. jako je ethanol.

Nízkoprofilové víčko palivové nádrže nebo dálkové plnicí hrdlo pro 50mm palivovou hadici?

Jednotka CFC je dodávána s nízkoprofilovým uzávěrem s integrovanou ochranou proti převrácení. Ale pro ty, kteří dávají přednost použití dálkového plnění, nabízíme vzdálené plnicí hrdlo pro 50-52mm palivovou hadici. Zapadá přímo do jednotky CFC a využívá integrovanou ochranu proti převrácení namontovanou na spodní straně jednotky CFC. Dálkové plnicí hrdlo je k dispozici jako příslušenství.

Vzdálené plnicí hrdlo pro 50mm palivovou hadici Part# : 150-05-202

Vyberte si správnou jednotku snímače hladiny paliva pro svůj palivový článek na trhu s náhradními díly

Pro většinu aplikací je pro dosažení optimálního výkonu vyžadován přesný snímač hladiny paliva. Vysokoprofilová CFC jednotka Nuke Performance se hodí pro většinu běžných snímačů hladiny paliva, které využívají 5-šroubový vzor SAE. Jednotka CFC je dodávána s nízkým profilem a lehkou blokovací deskou, kterou lze snadno vyměnit za snímač hladiny paliva dle výběru. CFC jednotky si můžete nechat dodat s FLS, při zadávání objednávky se ujistěte, že jste vybrali správnou délku. U palivových článků ATL přidejte snímač hladiny paliva a my vám dodáme správnou délku pro váš palivový článek.

Vyrobeno ve Švédsku s vysokými nároky světového motorsportu

Vyvinutý ve spolupráci s celosvětovými motoristickými týmy se stal běžným jevem v motoristických sportech, jako jsou time-attack, driftování a závody GT. Úspora hmotnosti je často stejně důležitá jako honba za koňskými silami a několika našim zákazníkům se podařilo ušetřit více než 10 kg díky přechodu na naše kompaktní a lehká řešení. Palivový článek ATL Saver Cell s vysokoprofilovou CFC jednotkou Nuke Performance je dodáván v dokonalé kombinaci s klasickými úspornými články ATL ltd a Competiton Fuel Cell Unit od společnosti Nuke Performance, která je vyvinuta, navržena a vyrobena ve Švédsku a s nejvyšší možná kvalita se stejným puncem jako všechny ostatní díly z lehké motoristické řady Nuke Performance. Kvalitu Nuke Performance nelze ničím nahradit!

Sada CFC palivových článků ATL Saver Cell obsahuje:

1 x ATL Saver Cell palivový článek, velikost vyberte při zadávání objednávky *

1 x vysokoprofilová soutěžní jednotka palivových článků Nuke Performance

1 x AN-10 (7/8 UNF) až AN-10 Samec výstupní armatura

1 x AN-8 (3/4 UNF) až AN-8 Vnitřní zpětná armatura

1 x AN-8 (3/4 UNF) až AN-6 Vnější odvzdušňovací pojistný ventil

  • Všimněte si, že volitelná hliníková nádoba musí být vybrána samostatně.

Specifikace buněk ATL Saver

30 litrů Saver Cell, díl č. 150-08-304

Délka 505 mm (19,88")

Hloubka 305 mm (12,00”)

Výška 223 mm (8,78")

Hmotnost N/A, včetně ATL CFC jednotky

Objem paliva 30 litrů (7,92 galonů)

Č. dílu kontejneru 150-SA-AA-041

40 litrů Saver Cell, díl č. 150-08-404

Délka 602 mm (23,70")

Hloubka 314 mm (12,36”)

Výška 254 mm (10,00")

Hmotnost N/A, včetně CFC jednotky

Objem paliva 40 litrů (10,56 galonů)

Č. dílu kontejneru 150-SA-AA-051

45 litrů Saver Cell, díl č. 150-08-454

Délka 502 mm (19,76")

Hloubka 437 mm (17,20”)

Výška 234 mm (9,21")

Hmotnost N/A, včetně ATL CFC jednotky

Objem paliva 45 litrů (11,88 galonů)

Č. dílu kontejneru 150-SA-AA-061

45 litrů "Well Cell" díl # 150-08-554

Průměr Ø 553 mm (21,77”)

Výška 227 mm (8,93")

Hmotnost 9,2 kg (20,28 lb), včetně ATL CFC jednotky

Objem paliva 45 litrů (11,88 galonů)

Číslo dílu kontejneru Žádný kontejner není k dispozici

60 litrů Saver Cell, díl č. 150-08-604

Délka 602 mm (23,70")

Hloubka 437 mm (17,20”)

Výška 234 mm (9,21")

Hmotnost N/A, včetně ATL CFC jednotky

Objem paliva 60 litrů (15,85 galonů)

Č. dílu kontejneru 150-SA-AA-071

80 litrů Saver Cell, díl č. 150-08-804

Délka 845 mm (33,27")

Hloubka 435 mm (17,13")

Výška 235 mm (9,25")

Hmotnost N/A, včetně ATL CFC jednotky

Objem paliva 80 litrů (21,13 galonů)

Č. dílu kontejneru 150-SA-AA-101

Před instalací není potřeba žádná úprava

Nová vysoce profilovaná verze jednotky Nuke Performance CFC nevyžaduje před instalací žádné úpravy palivového článku.

Technické informace :

Volitelná hliníková lehká nádoba.

Dodáváno bez horní desky, připravené pro CFC jednotku.

Upevnění výplňové desky se vzorem 24 šroubů 6x10".

Dodáváno s jednotkou Nuke Performance CFC.

Schváleno FIA / FT3-1999.

Bezpečné pro E85, ale při skladování je třeba jej vypustit.

Před instalací jednotky CFC je nutné provést úpravy.

Není součástí dodávky žádná palivová čerpadla.

Součástí balení:

1 x jednotka Nuke Performance CFC

1 x ATL Saver Cell

Certifikace FIA:

Palivové články certifikované FIA mají životnost 5 let a mohou být recertifikovány na další 2 roky, maximálně však 7 let od data výroby. Palivové články musí být zaslány zpět do ATL k opětovné certifikaci.

Aby byly dodrženy předpisy FIA, musí být Saver Cells instalovány v hliníkovém kontejneru, vezměte prosím v úvahu rozměry kontejneru a ne Saver Cell při kontrole montáže podvozku.

Nedoporučuje se, aby si zákazníci stavěli své vlastní hliníkové nádoby bez konzultace s ATL, protože jakékoli problémy s velikostí mohou zneplatnit záruku.

Úprava nádrže před instalací:

S novou vysoce profilovanou verzí jednotky Nuke Performance CFC Unit nejsou před instalací nutné žádné úpravy palivového článku. Máte-li některou z nízkoprofilových verzí jednotky CFC a chcete ji nainstalovat do vlastního palivového článku ATL, kontaktujte nás a my vám poskytneme pokyny k potřebným úpravám.

Měření :

30 litrový palivový článek:

Palivový článek : Délka : 505 mm / Šířka : 305 mm / Výška : 223 mm

Nádoba : Délka : 534 mm / Šířka : 326 mm / Výška : 240 mm

Palivový článek 40 litrů:

Palivový článek : Délka : 602 mm / Šířka : 314 mm / Výška : 254 mm

Nádoba : Délka : 638 mm / Šířka : 337 mm / Výška : 270 mm

Palivový článek 45 litrů:

Palivový článek : Délka : 502 mm / Šířka : 437 mm / Výška : 234 mm

Nádoba : Délka : 531 mm / Šířka : 464 mm / Výška : 250 mm

45litrový „well cell“ palivový článek:

Palivový článek: Šířka: 553 mm / Výška: 227 mm

Kontejner : Pro tuto verzi není k dispozici žádný kontejner.

Palivový článek 60 litrů:

Palivový článek : Délka : 602 mm / Šířka : 437 mm / Výška : 234 mm

Nádoba : Délka : 633 mm / Šířka : 461 mm / Výška : 250 mm

Palivový článek 80 litrů:

Palivový článek : Délka : 845 mm / Šířka : 435 mm / Výška : 235 mm

Nádoba : Délka : 881 mm / Šířka : 459 mm / Výška : 250 mm

Palivová čerpadla:

Vezměte prosím na vědomí, že tato sada článků a CFC jednotek neobsahuje žádná palivová čerpadla. Při objednávce si můžete vybrat z nabídky palivových čerpadel. Navštivte každé palivové čerpadlo pro více informací o průtoku a odhadu koňských sil. Máte-li další otázky ohledně výběru palivových čerpadel pro vaše nastavení, kontaktujte nás před zadáním objednávky.

Doporučené čerpadlo s jedním zdvihem:

1 x Ti Automotive / Walbro GST450

1 x Ti Automotive / Walbro GST520

1x Deatschwerks DW300

1 x Deatschwerks DW400

Doporučené jednoduché nebo dvojité vysokotlaké čerpadlo: (uvnitř vyrovnávací nádrže)

1-2 x Ti Automotive / Walbro GST450

1-2 x Ti Automotive / Walbro GST520

1-2 x Deatschwerks DW300

1-2 x Deatschwerks DW400

Více informací

Výrobce ATL
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: ATL Saver Cell Wellcell 45 liter with the Nuke Performance CFC Unit
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.