Blow off ventil GVN type Opel Vectra Signum, Saab 9-3, Z20NET - Garrett

Výrobce ProperfektProperfekt
SKU VLV-BO-GVN

  Skladem

 
Odeslání ve stejný den.
Objednávka v 
00:00:00

Blow off ventil GVN type Opel Vectra Signum, Saab 9-3, Z20NET - Garrett

Nahraďte svůj standardní ventil DV naším vynikajícím Blow-off ventilem! Zbavte se jemného zvuku zpětného ventilu ve prospěch hlasitého a výkonného Blow-off ventilu! Náš ventil byl navržen jako přímá náhrada za tovární zpětný ventil DV. Kromě všech výhod plynoucích z existence blow-off ventilu udržuje náš model výrazně vyšší plnicí tlak než sériový DV ventil.

Použití blow-off ventilu typu GVN:

  • Opel/Vauxhall Vectra (2003-2009)
  • Saab 9-3 (2002-2007)
  • Opel/Vauxhall Signum (2003-2009)

Pouze pro turbodmychadla GARRET

Výrobek je profesionální dvoupístový, atmosférický ventil. Díky použití dvou optimálně sladěných pružin je ventil bezúdržbový a nevyžaduje seřízení na tlak 2,5 baru. Je ideální pro "soft" turbo a také pro vysoké přeplňování.

Tělo ventilu je vyrobeno z leštěného hliníku PA06 o průměru 80 mm, řídicí píst má průměr 50 mm, druhý těsnicí píst je vyroben z teflonu. Zajišťuje vysokou těsnost a spolehlivost celého ventilu.

Ventil Properfekt je 100% polský výrobek, na který se vztahuje dvouletá záruka výrobce a dva bezplatné servisy během 36 měsíců (čištění pístů, mazání). K dispozici jsou jednotlivé servisní díly a možnost účinné regenerace ventilu.

Více informací

Výrobce ProperfektProperfekt
Značka Opel, Saab
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Blow off ventil GVN type Opel Vectra Signum, Saab 9-3, Z20NET - Garrett
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.