Catch Can Kit PCV MK5 Supra Radium Engineering

Výrobce Radium Engineering
SKU USA-RAD-20-0749

  Skladem

 

Catch Can Kit PCV MK5 Supra Radium Engineering

KOMPATIBILITA

Toyota MK5 GR Supra 2020+ (všechny modely/výbavy/RHD/LHD)

Záchytné kanystry Radium Engineering mají velké 10AN ORB porty, 4AN ORB vypouštěcí port, 2-stupňový tlumič odlučování oleje a utěsněnou měrku O-kroužku. Tyto sady se montují pomocí továrních otvorů a dokonale se integrují s okolními komponenty. NEVENTUJÍ do atmosféry (VTA), proto jsou emise a trať legální. Systémy s uzavřenou smyčkou odstraňují olej a kal z plynů PCV předtím, než jsou směrovány do motoru ke spálení. Systém s uzavřenou smyčkou také podporuje podtlak v klikové skříni pro optimální výkon. Uzavřené systémy navíc zabraňují vnikání nežádoucích olejových par do kabiny. Měrky zabudované v záchytných nádobách umožňují snadnou kontrolu nahromaděné kapaliny. Není potřeba žádné řezání, vrtání nebo trvalé úpravy.

Sada záchytné nádobky PCV probíhá inline mezi ventilačním ventilem a sacím potrubím. Připevňuje se k závitovým výstupkům na přední podpěře chladiče. Toto umístění zůstává bez dílů pro trh s náhradními díly, jako je modernizované turbodmychadlo nebo sací potrubí.

Záchyt PCV zachycuje nežádoucí „odměřené“ páry klikové skříně, nevyhořelé palivo a olejový kal. Podporuje čistý filtrovaný vzduch zpět do vstupu turbodmychadla.

ZAHRNUJE

-Uzavřená nádoba na zachycování oleje

-Konkrétní montážní držák MK5 GR Supra

- Adaptérové ​​armatury a koncovky hadic

- Nerezové kování

-Radium PCV hadice

POZNÁMKY:

1. Souprava záchytné nádoby PCV je kompatibilní a doporučuje se používat se sadou záchytné nádoby CCV. Viz 20-0750 níže.

2. Není nutný žádný přídavný zpětný ventil, protože záchytné plechovky radia jsou tlakově utěsněny.

Více informací

Výrobce Radium Engineering
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Catch Can Kit PCV MK5 Supra Radium Engineering
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.