Sada intercooleru Mishimoto Ford Ranger 3.2L Diesel 2011+ Černá s vrásčitě černým potrubím

Výrobce Mishimoto
SKU MMINT-RGR-11KBKBK

  Na vyžádání

 

Sada intercooleru Mishimoto Ford Ranger 3.2L Diesel 2011+ Černá s vrásčitě černým potrubím

Ford Ranger 3.2L diesel 2011+ je jedním z nejschopnějších malých nákladních vozidel na světě a zaslouží si stejně schopný chladicí systém. Proto společnost Mishimoto vyvinula výkonný intercooler, který je stejně schopný jako samotný Ranger.

 

Tento výkonný intercooler Mishimoto má vysoce kvalitní tyčové a deskové jádro, které je precizně svařeno metodou TIG k odolným koncovým nádržím z litého hliníku. Tato konstrukce poskytuje našemu intercooleru zvýšenou trvanlivost a odolnost vůči teplu a tlaku. Intercooler Mishimoto se také může pochlubit 146% nárůstem objemu jádra a 159% nárůstem plochy žeber oproti sériovému intercooleru pro ještě účinnější chlazení. Intercooler Mishimoto Ranger 3,2L diesel je k dispozici ve černém stealth black nebo  stříbrném sleek silver práškovém provedení, které vyhoví každému vzhledu.

 

Tento intercooler Mishimoto 2011+ Ford Ranger 3.2L Diesel Performance obsahuje montážní držáky pro snadnou instalaci a vztahuje se na něj naše doživotní záruka Mishimoto pro celoživotní výkon.

Více informací

Výrobce Mishimoto
Značka Ford
Model Ford Ranger
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada intercooleru Mishimoto Ford Ranger 3.2L Diesel 2011+ Černá s vrásčitě černým potrubím
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.