Chladič vody Mishimoto Honda Civic Type R 2017+

Výrobce MishimotoMishimoto
SKU MMRAD-CTR-17S

  Na vyžádání

 

Chladič vody Mishimoto Honda Civic Type R 2017+

Není žádným tajemstvím, že ačkoli je Civic Type R 2017-2021 navržen pro jízdu na okruhu, ne vždy dokáže odolat horku. Nic není tak frustrující, jako když si musíte zkrátit čas na trati nebo sjet na krajnici kvůli vařící se chladicí kapalině. Naštěstí je tu společnost Mishimoto, aby chladicímu systému FK8 poskytla potřebnou podporu s naší sadou sekundárního závodního chladiče pro Hondu Civic Type R 2017-2021.

S využitím jedné z našich menších, ale účinných konstrukcí chladiče jsme za K20C1 namontovali další výměník tepla s robustními ocelovými držáky, který se napojuje za jádro topení modelu Civic. Sekundární závodní chladič využívá proudění vzduchu, které vzniká v motorovém prostoru, a vytváří tak dodatečný chladicí výkon pro již tak přetížený sériový chladič, který vás udrží déle na trati. Kromě dodatečného chladicího výkonu zvyšuje sekundární závodní chladič Honda Civic Type R 2017-2021 také celkový objem chladicí kapaliny.

Součástí sady chladiče je také doživotní záruka společnosti Mishimoto, díky které bude váš CTR chladný a vy bez starostí.

 

Více informací

Výrobce MishimotoMishimoto
Značka Honda
Model Honda Civic
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Chladič vody Mishimoto Honda Civic Type R 2017+
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.