Sada intercooleru Mishimoto Subaru WRX 2008-2014 Černá

Výrobce Mishimoto
SKU MMINT-WRX-08BK

  Na vyžádání

 

Sada intercooleru Mishimoto Subaru WRX 2008-2014 Černá

Sada intercooleru Mishimoto WRX pro přední montáž, která je určena pro aplikace vyžadující co největší průtok vzduchu a chladicí schopnosti, poskytne vašemu Subaru možnost dosáhnout co největšího výkonu a točivého momentu. Tento intercooler Mishimoto WRX byl navržen s velkým 28 jádrem intercooleru, které poskytuje maximální chladicí schopnost bez nadměrných tlakových ztrát, které by časem opotřebovaly každé turbodmychadlo. Intercooler Mishimoto WRX je vybaven hladkými litými koncovými nádržemi, které jsou testovány CFD pro maximální průtok vzduchu bez ostrých stěn nebo ohybů z řezaných a svařovaných koncových nádrží, které narušují průtok vzduchu. Tento intercooler WRX pro přední montáž zajišťuje nejlepší průtok vzduchu a tepelnou výměnu pro kola s časovým útokem nebo 10sekundový závod na čtvrtmíli.

 

Sada intercooleru Mishimoto Subaru WRX pro přední montáž je rovněž vybavena čtyřmi hliníkovými trubkami ohýbanými na trnu pro optimální proudění vzduchu. Průměr trubek na horké straně je 2,25, aby byla zachována vysoká rychlost proudění vzduchu, což vašemu vozu zajistí okamžitou odezvu bez nadměrného zpoždění za plynem, které trápí mnoho konstrukcí intercoolerů pro přední montáž. Studená strana systému je vybavena 3" hliníkovými trubkami ohýbanými na trnu pro maximální průtok vzduchu a pro přizpůsobení průměru tělesa škrticí klapky. Sada je kompatibilní se sériovými i dodatečně dodávanými obtokovými nebo blow-off ventily.

 

Sada obsahuje vše potřebné pro bezproblémovou instalaci, včetně nárazové tyče specifické pro danou aplikaci, která intercooler jednak podpírá, jednak se upevňuje na stávající montážní místa na vozidle. K instalaci crash baru a intercooleru není nutné žádné řezání ani vrtání. Tato sada intercooleru WRX pro přední montáž obsahuje také potrubí intercooleru specifické pro dané vozidlo, určené výhradně pro turbo a sací potrubí WRX 2008-2014. Součástí dodávky jsou držáky pro přemístění přeplňovací láhve, které umožňují přesunout láhev na opačnou stranu vozidla. Všechny montážní držáky jsou dodávány s příslušným hardwarem, zipovými páskami a tepelnou fólií. Součástí sady jsou také všechny spojky a spony potřebné pro hladkou instalaci a volitelné sání Mishimoto Subaru WRX/STI Performance Race Intake pro zvýšení chladicího výkonu.

 

Společnost Mishimoto testovala tento intercooler na našem STI s výkonem 320 k a zjistila výrazný pokles AIT (teploty nasávaného vzduchu) a intercooler byl také testován na průtok přes 600 k! Tato sada intercooleru pro WRX s přední montáží je k dispozici s chladičem černým Stealth Black nebo stříbrným Sleek Silver a zahrnuje doživotní záruku Mishimoto, která zaručuje špičkovou kvalitu a zpracování výrobku. Obáváte se, že barva snižuje výkon? Podívejte se na naši technickou zprávu o lakovaném intercooleru a zjistěte, jak jsme tento mýtus vyvrátili!

 

Vhodné pro WRX 2008-2014

Celková velikost: 44" x 9" x 5,5" / Velikost jádra: 28" x 8,25" x 3,5"

Konstrukce chladiče: tyč a deska / Konstrukce trubek: Hliník ohýbaný v trnu

Funguje se sériovým obtokovým ventilem nebo dodatečně dodávaným blow-off ventilem

Doživotní záruka Mishimoto

Více informací

Výrobce Mishimoto
Značka Subaru
Model Subaru Wrx
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada intercooleru Mishimoto Subaru WRX 2008-2014 Černá
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.