Sada intercooleru Mishimoto Subaru Impreza WRX/STI 2002-2007 Černá

Výrobce Mishimoto
SKU MMINT-WRX-01BK

  Na vyžádání

 

Sada intercooleru Mishimoto Subaru Impreza WRX/STI 2002-2007 Černá

Sada intercooleru Mishimoto WRX a STI pro přední montáž je určena pro aplikace, které vyžadují co největší průtok vzduchu a chladicí schopnosti, a poskytne vašemu Subaru možnost dosáhnout co největšího výkonu a točivého momentu. Tento intercooler WRX a STI byl navržen s velkým, 28 jádrem intercooleru, které poskytuje maximální chladicí schopnost bez nadměrných tlakových ztrát, které by časem opotřebovaly každé turbodmychadlo. Intercooler je vybaven hladkými litými koncovými nádržemi, které jsou testovány CFD pro maximální průtok vzduchu bez ostrých stěn nebo ohybů z řezaných a svařovaných koncových nádrží, které narušují průtok vzduchu. Intercooler poskytuje nejlepší průtok vzduchu a vlastnosti tepelné výměny pro časové úseky nebo 10sekundové závody na čtvrt míle.

 

Intercooler Mishimoto Subaru STI a WRX pro přední montáž je také vybaven čtyřmi hliníkovými trubkami ohýbanými na trnu pro optimální proudění vzduchu. Průměr trubek na teplé straně je 2,25, aby byla zachována vysoká rychlost proudění vzduchu, což vašemu vozu zajistí okamžitou odezvu bez nadměrného zpoždění za plynem, které trápí mnoho konstrukcí intercoolerů pro přední montáž. Studená strana systému je vybavena 3 hliníkovými trubkami ohýbanými v trnu, které jsou navrženy pro maximální průtok vzduchu a odpovídají průměru tělesa škrticí klapky. Sada je kompatibilní se sériovými i dodatečně dodávanými obtokovými nebo blow-off ventily.

 

Sada obsahuje vše potřebné pro bezproblémovou instalaci, včetně nárazové tyče specifické pro danou aplikaci, která intercooler jednak podpírá, jednak se upevňuje na stávající body na vozidle. K instalaci crash baru a intercooleru není nutné žádné řezání ani vrtání. Sada obsahuje také všechny potřebné montážní držáky, včetně držáku pro přemístění bloku odporu, aby blok odporu nepřekážel potrubí intercooleru. Všechny montážní konzoly budou dodány s příslušným hardwarem, stahovacími páskami a tepelnou fólií. Sada obsahuje také všechny spojky a spony potřebné pro čistou instalaci. Pro větší než sériová turbodmychadla přiložila společnost Mishimoto větší potrubí teplé strany turbodmychadla, které se hodí pro turbodmychadla s výstupem 2-2,13. Jako další bonus jsme zkonstruovali sání vzduchu Mishimoto Subaru WRX/STI Performance Air Intake jako další možnost, která dokonale spolupracuje s touto sadou intercooleru a poskytuje výrazný a agresivní tón sání.

 

Společnost Mishimoto testovala tento intercooler na našem STI s výkonem 320 k a zjistila výrazný pokles AIT (teploty nasávaného vzduchu) a intercooler byl také testován na průtok přes 600 k! Tato sada, stejně jako všechny naše sady intercoolerů pro STI a WRX s přední montáží, je k dispozici s chladičem stříbrné (Sleek Silver) nebo černé (Stealth Black) barvy a zahrnuje doživotní záruku Mishimoto. Obáváte se, že barva snižuje výkon? Podívejte se na naši technickou zprávu o lakovaném mezichladiči a zjistěte, jak jsme tento mýtus vyvrátili!

 

Vhodné pro Subaru WRX/STI 2001-2007

Celková velikost: 44" x 9" x 5,5" / Velikost jádra: 28" x 8,25" x 3,5"

Konstrukce chladiče: tyč a deska / Konstrukce trubek: Hliníková trubka: ohýbaná v trnu

Průtok dimenzovaný na přibližně 600 k/30 psi turbodmychadla

Doživotní záruka Mishimoto

Více informací

Výrobce Mishimoto
Značka Subaru
Model Subaru Impreza WRZ / STI
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada intercooleru Mishimoto Subaru Impreza WRX/STI 2002-2007 Černá
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.