Sada intercooleru s přívodem vzduchu (Air intake) Mishimoto Subaru WRX STI 2008-2014 Černá

Výrobce Mishimoto
SKU MMINT-STI-08AIBK

  Na vyžádání

 

Sada intercooleru s přívodem vzduchu (Air intake) Mishimoto Subaru WRX STI 2008-2014 Černá

Sada intercoolerů Mishimoto STI pro přední montáž, která je určena pro aplikace vyžadující co největší průtok vzduchu a chladicí schopnosti, poskytne vašemu Subaru možnost dosáhnout co největšího výkonu a točivého momentu. Intercooler Mishimoto STI byl navržen s velkým 28 jádrem intercooleru, které poskytuje maximální chladicí schopnost bez nadměrných tlakových ztrát, které by časem opotřebovaly každé turbodmychadlo. Intercooler Mishimoto STI je vybaven hladkými litými koncovými nádržemi, které jsou testovány CFD pro maximální průtok vzduchu bez ostrých stěn nebo ohybů z řezaných a svařovaných koncových nádrží, které narušují průtok vzduchu. Intercooler poskytuje nejlepší průtok vzduchu a vlastnosti tepelné výměny pro kola s časovým útokem nebo pro 10sekundový závod na čtvrtmíli.

 

Intercooler Mishimoto Subaru STI Front-Mount je také vybaven čtyřmi hliníkovými trubkami ohýbanými na trnu pro optimální průtok vzduchu. Průměr trubek na horké straně je 2,25, aby byla zachována vysoká rychlost proudění vzduchu, což vašemu vozu zajistí okamžitou odezvu bez nadměrného zpoždění za plynem, které trápí mnoho konstrukcí intercoolerů pro přední montáž. Studená strana systému je vybavena 3 hliníkovými trubkami ohýbanými v trnu pro maximální průtok vzduchu a pro přizpůsobení průměru tělesa škrticí klapky. Sada je kompatibilní se sériovými i dodatečně dodávanými obtokovými nebo blow-off ventily.

 

Sada obsahuje vše potřebné pro bezproblémovou instalaci, včetně nárazové tyče specifické pro danou aplikaci, která intercooler jednak podpírá, jednak se montuje na stávající body na vozidle. K instalaci crash baru a intercooleru není nutné žádné řezání ani vrtání. Sada obsahuje všechny potřebné montážní úchyty, včetně přemístitelného úchytu pro přepadovou nádobu chladicí kapaliny. Všechny montážní držáky jsou dodávány s příslušným hardwarem, stahovacími páskami a tepelnou fólií. Sada obsahuje také všechny spojky a spony potřebné pro čistou instalaci a volitelné sání Mishimoto Subaru WRX/STI Performance Race Intake pro zvýšení chladicího výkonu. Pro větší než sériová turbodmychadla přiložila společnost Mishimoto větší potrubí pro teplou stranu turbodmychadla, které se hodí pro turbodmychadla s výstupem 2-2,13. Společnost Mishimoto testovala tento intercooler na našem STI s výkonem 320 k a zjistila výrazný pokles AIT (teploty nasávaného vzduchu) a intercooler byl také testován na průtok přes 600 k! Tato sada je k dispozici buď s chladičem ve stříbrné (Sleek Silver), nebo černé (Stealth Black) barvě a zahrnuje doživotní záruku Mishimoto, která zaručuje vynikající kvalitu a dokonalé zpracování výrobku. Obáváte se, že barva snižuje výkon? Podívejte se na naši technickou zprávu o lakovaném mezichladiči a zjistěte, jak jsme tento mýtus vyvrátili!

 

Vhodné pro Subaru STI 2008-2014

Celková velikost: 44" x 9" x 5,5" / Velikost jádra: 28" x 8,25" x 3,5"

Konstrukce chladiče: tyč a deska / Konstrukce trubek: Hliník ohýbaný v trnu

Funguje se sériovým obtokovým ventilem nebo dodatečně dodávaným blow-off ventilem

Doživotní záruka Mishimoto

Více informací

Výrobce Mishimoto
Značka Subaru
Model Subaru WRX / STI
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada intercooleru s přívodem vzduchu (Air intake) Mishimoto Subaru WRX STI 2008-2014 Černá
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.