Sada Intercooler Mishimoto Ford Mustang EcoBoost 2015+ stříbrná s leštěným potrubím

Výrobce Mishimoto
SKU MMINT-MUS4-15KPSL

  Na vyžádání

 

Sada Intercooler Mishimoto Ford Mustang EcoBoost 2015+ stříbrná s leštěným potrubím

Poprvé po více než 30 letech je ikonický Ford Mustang k dispozici s přeplňovaným čtyřválcovým motorem o výkonu přes 300 koní! Turbodmychadlem přeplňované čtyřválcové motory vytvářejí během několika kol na okruhu nebo při agresivní jízdě na ulici velmi rychle extrémně vysoké teploty plnicího vzduchu a sériové intercoolery s trubkami a žebry se také velmi snadno zahřívají. Společnost Mishimoto vyvinula vysoce účinný tyčový a deskový intercooler zkonstruovaný speciálně pro Mustang EcoBoost, který udržuje trvale nízké teploty nasávaného vzduchu, jízdu za jízdou. Tato sada obsahuje také potrubí intercooleru na teplé i studené straně, což vám umožní modernizovat celý systém intercooleru EcoBoost najednou!

 

Tento intercooler EcoBoost je přímo montovatelná jednotka a vyznačuje se 58% nárůstem velikosti jádra, přičemž nevyžaduje žádné úpravy vašeho Mustangu EcoBoost. Inženýři společnosti Mishimoto navrhli tento intercooler EcoBoost tak, aby se hodil k sériovým aktivním mřížkám chladiče a také aby se zabránilo blokování proudění vzduchu k chladiči a kondenzátoru klimatizace jeho montáží na sériové místo. Tento chladič je zkonstruován s litými koncovými nádržemi, které jsou testovány pomocí CFD pro maximální průtok vzduchu, a obsahuje rozdělovač vzduchu v nádrži, na teplé straně, pro zajištění optimálního průtoku intercoolerem. Intercooler Mustang EcoBoost Performance snižuje teplotu sání o 35 °F (19,45 °C) s minimální ztrátou tlaku, má o 25 % větší objem vnitřního jádra a o 165 % větší plochu vnějších žeber, což vašemu Mustangu poskytuje maximální chlazení. Tento intercooler Mustang EcoBoost je vybaven precizním svařováním TIG a je k dispozici s povrchovou úpravou ve stříbrné (Sleek Silver) nebo černé (Stealth Black) barvě.

 

Tato sada obsahuje 2,5"" potrubí na horké straně a 2,75"" potrubí na studené straně z hliníku ohýbaného na trnu pro plynulé proudění vzduchu a čtyřvrstvé silikonové spojky s vloženými tepelně odolnými vlákny pro lepší odolnost vůči teplu a tlaku. Součástí této sady jsou také vysoce kvalitní spony s T-šrouby z nerezové oceli pro konzistentní a spolehlivou přídržnou sílu. Přesná CNC opracovaná příruba BPV umožňuje zachovat sériový BPV. Stejně jako všechny naše díly pro Mustang EcoBoost 2015 zahrnuje sada intercooleru Mishimoto Mustang EcoBoost Performance doživotní záruku Mishimoto.

 

Přímá montáž pro Ford Mustang EcoBoost 2015+

Doživotní záruka Mishimoto

Více informací

Výrobce Mishimoto
Značka Ford
Model Ford Mustang
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada Intercooler Mishimoto Ford Mustang EcoBoost 2015+ stříbrná s leštěným potrubím
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.