Závodní sada sání vzduchu s boxem Mishimoto Subaru Impreza WRX/STI 2002-2007 Leštěný

Výrobce Mishimoto
SKU MMAI-WRX-01BP

  Na vyžádání

 

Závodní sada sání vzduchu s boxem Mishimoto Subaru Impreza WRX/STI 2002-2007 Leštěný

Zajistěte svému vozu WRX nebo STI zvýšený průtok vzduchu pomocí závodní sady sání vzduchu Mishimoto Subaru WRX/STI. Společnost Mishimoto navrhla toto sání tak, aby bylo co nejméně omezující, s přímým 2,75" krátkým sacím potrubím a navržené s ohledem na maximální průtok vzduchu. Toto sání je navrženo tak, aby pasovalo na sériovou nebo sací trubku turbodmychadla Mishimoto, a je také kompatibilní s většinou sad intercoolerů pro montáž na přední část vozu. Vzhledem k velikosti sacího potrubí je nutné provést přenastavení řídicí jednotky vašeho vozidla, aby motor pracoval bezpečně a získal co nejvíce koní z přidaného průtoku vzduchu. Sací potrubí je také vybaveno rozdělovačem vzduchu CNC, který zajišťuje konzistentní údaje o průtoku vzduchu do snímače MAF, takže seřízení je rychlé a snadné. Sací potrubí je k dispozici v leštěné povrchové úpravě, která zvýrazní každý motorový prostor. Součástí balení je také vysokoprůtokový vzduchový filtr Mishimoto o průměru 2,75".

Tento filtr je speciálně navržen pro malý motorový prostor WRX/STI a je vybaven vestavěným rychlostním zásobníkem pro maximální průtok. Sání je navrženo tak, aby bylo možné znovu použít sériové sací potrubí a přivádět k filtru čerstvý venkovní vzduch. Sportovní sada sání Mishimoto Subaru WRX/STI se dodává se všemi potřebnými sponami, spojkami a hardwarem pro snadnou instalaci. Sportovní sání Mishimoto dodá vašemu Subaru WRX nebo STI velmi agresivní tón sání při akceleraci a je na něj poskytována doživotní záruka Mishimoto.

Přímá montáž pro WRX a STI 2001-2007 CNC obráběný rozdělovač vzduchu udržuje spolehlivé a konzistentní hodnoty MAF Průměr potrubí 2,75" pro velká turbodmychadla a agresivní tuningy Vhodný pro sériové nebo dodatečně dodávané sací hadice a sady intercoolerů pro přední montáž

Doživotní záruka Mishimoto

Více informací

Výrobce Mishimoto
Značka Subaru
Model SUBARU Impreza
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Závodní sada sání vzduchu s boxem Mishimoto Subaru Impreza WRX/STI 2002-2007 Leštěný
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.