Sací systém Mishimoto pro Ford Focus RS 2016-2018 černý

Výrobce MishimotoMishimoto
SKU MMAI-RS-16WBK

  Na vyžádání

 

Sací systém Mishimoto pro Ford Focus RS 2016-2018 černý

Ford konečně vyrobil Focus s přívlastkem „RS“ a my nemůžeme být spokojenější. Na tomto voze jsme chtěli vylepšit a modernizovat spoustu věcí a mezi tyto priority muselo patřit sání. Naši inženýři strávili mnoho hodin vývojem, provedli řadu testů a sběru dat, aby vám naše sání poskytlo ty správné výsledky.

Jedná se o kompletní sání, které nahrazuje všechny základní součásti originálního systému, včetně airboxu a sacího potrubí. Naše sada obsahuje 3“ hliníkové potrubí, které vede až k turbu, se všemi potřebnými držáky pro dokonalé uchycení. Airbox má podobnou konstrukci jako sériový airbox, což usnadňuje lepší pokles tlaku s otevřenou horní částí, takže filtr je vystaven většímu množství vzduchu a zároveň je box utěsněn ke kapotě, takže zůstává zcela uzavřený. Tento airbox využívá tovární kanály pro přívod vzduchu, takže zachycuje vzduch přímo z přední části vozu, a otvory jsou obklopeny lištou proti povětrnostním vlivům, aby se zabránilo jejich pohybu.

Toto sání jsme podrobili stovkám kilometrů testování na silnici a nespočtu jízd na válcovně, abychom zajistili opakovatelný a spolehlivý maximální nárůst výkonu o 12 k a točivého momentu o 15 Nm. Nebude nutné žádné řezání ani úpravy továrních komponent. Tato sada se přímo šroubuje pro Ford Focus RS 2016+ a na tento produkt se samozřejmě vztahuje doživotní záruka Mishimoto.

Více informací

Výrobce MishimotoMishimoto
Značka Ford
Model Ford Focus
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sací systém Mishimoto pro Ford Focus RS 2016-2018 černý
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.