Catch Can Kit PCV Ford Fiesta ST Radium Engineering

Výrobce Radium Engineering
SKU USA-RAD-20-0377

  Skladem

 

Catch Can Kit PCV Ford Fiesta ST Radium Engineering

Podrobnosti o sadě záchytné nádoby Ford Fiesta ST 2014+:

Záchytné kanystry Radium Engineering mají velké 10AN ORB porty, 4AN ORB vypouštěcí port, 2-stupňový tlumič odlučování oleje a utěsněnou měrku O-kroužku. Tyto sady se montují pomocí továrních otvorů a dokonale se integrují s okolními komponenty. Tyto dvě nádobky na olej (na straně PCV a na straně klikové skříně) fungují zcela nezávisle na sobě a prodávají se jednotlivě nebo společně. NEVENTUJÍ do atmosféry (VTA), proto jsou emise a trať legální. Systémy s uzavřenou smyčkou odstraňují olej a kal z plynů PCV předtím, než jsou směrovány do motoru ke spálení. Systém s uzavřenou smyčkou také podporuje podtlak v klikové skříni pro optimální výkon. Uzavřené systémy navíc zabraňují vnikání nežádoucích olejových par do kabiny. Měrky zabudované v záchytných nádobách umožňují snadnou kontrolu nahromaděné kapaliny. Není potřeba žádné řezání, vrtání nebo trvalá úprava vozidla.

Sada 20-0377 PCV Catch Can Kit, Fiesta ST se připevňuje k přednímu pravému držáku motoru a celá sada se vejde pod OEM kryt motoru bez nutnosti úprav.

Tato západka může běžet v řadě s ventilem PCV (pozitivní ventilace klikové skříně) a zachovává si svou tovární funkci. Když se tlak v sacím potrubí blíží atmosférickému tlaku nebo je vyšší, uzavře se „zpětný“ ventil PCV, a proto tato hadice neproudí. Naopak hadice PCV zažije „odměřený“ podtlak, když motor běží na volnoběh, ustálený cestovní ruch a zpomaluje. To by za normálních okolností nasávalo nežádoucí páry z klikové skříně, nevyhořelé palivo a olejový kal do sacího potrubí ihned po běhu s vysokým zatížením. Poznámka: Protože jsou záchytné nádoby Radium tlakově utěsněny, jsou skvělé pro tuto zesílenou aplikaci, takže připojení sacího potrubí je povoleno.

Více informací

Výrobce Radium Engineering
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Catch Can Kit PCV Ford Fiesta ST Radium Engineering
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.