Sací systém Proram PRK-118-BK pro Ford Focus 2.3 RS MK3

Výrobce Proram
SKU PRK-118-BK

  Skladem

 

Sací systém Proram PRK-118-BK pro Ford Focus 2.3 RS MK3

Tato sada umožňuje ve srovnání s továrním sáním vzduchu zvýšit průtok vzduchu a zvuk sání. Na rozdíl od některých jiných sad zachovává náš systém sání potrubí o průměru 76 mm od filtru k turbu a zároveň umožňuje ponechat kryt motoru bez řezání nebo úprav. Na rozdíl od některých jiných sad umožňuje naše sada připojení továrního recirkulačního potrubí bez dalších šroubení a hadic. Naše sada obsahuje CNC obráběný držák pro tovární snímač sání vzduchu, který umožňuje čistý vzhled „OEM-Plus“. Tato sada se montuje do montážních bodů z výroby.

Kuželový filtr Jetstream Performance
Obrovský, dvojitý radiální vzduchový filtr, hliníkový, pěnový filtr s konstrukcí rámu z nerezové oceli pro lepší vnitřní strukturální podporu. Všechny tyto vlastnosti umožňují optimální proudění vzduchu.

Hliníková sací trubka
Kompletní, jednodílné, hliníkové sací potrubí turba, zahrnující laserem vyřezávané a skládané držáky a CNC obráběné konektory snímače a recirkulačního potrubí. Trubky si zachovávají plný průměr 76 mm až po spojku sání turba.

Tepelný štít s montážními body originálního vybavení
Laserem vyřezávaný, přesně skládaný tepelný štít s černou práškovou barvou je navržen tak, aby bez úprav zapadl přímo do montážních bodů a gumy továrního airboxu. Tepelný štít pomáhá udržovat sání vzduchu chladné tím, že poskytuje fyzickou bariéru mezi vzduchovým filtrem a zbytkem motorového prostoru a směruje vzduch z továrního sání do oblasti kolem kuželového filtru .

Kompletní instalační sada
Obsahuje všechny šrouby a matice, stahovací pásky a vysoce kvalitní silikonové hadice potřebné k montáži sady do standardního vozu (tato sada vyžaduje použití některých součástí ze standardní sací trubky a vzduchového boxu).

Tato sada je vhodná pro:

  • Ford Focus (mk3) 2.3 RS 2015 – 2019

 

Více informací

Výrobce Proram
Značka Ford
Model Ford Focus
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sací systém Proram PRK-118-BK pro Ford Focus 2.3 RS MK3
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.