RTMG Performance 70mm vylepšená škrticí klapka pro motory VW AG

SKU RTMG-0057

  Na vyžádání

 

RTMG Performance 70mm vylepšená škrticí klapka pro motory VW AG

Vylepšete výkon svého motoru VW AG pomocí naší vylepšené 70mm škrtící klapky. Tato škrticí klapka je navržena s ohledem na přesnost a trvanlivost, aby poskytovala lepší průtok vzduchu pro lepší odezvu a výkon motoru.

Vlastnosti:

Zvýšený průtok vzduchu: Díky většímu průměru otvoru 70 mm umožňuje tato škrticí klapka vstup většího množství vzduchu do motoru, čímž se maximalizuje výkon.

Vylepšená odezva škrticí klapky: Zažijte ostřejší odezvu škrticí klapky a plynulejší akceleraci, což je ideální pro každodenní jízdu i výkonné aplikace.

Přímá montáž: Tato škrticí klapka je zkonstruována podle údajů originálního vybavení a zajišťuje bezproblémovou instalaci bez nutnosti úprav.

Vysoce kvalitní konstrukce: Vyrobeno z prvotřídních materiálů, včetně přesně opracovaného hliníku, pro zajištění odolnosti a dlouhodobého výkonu.

Kompatibilita: Kompatibilní s řadou motorů VW AG, včetně [zde uveďte kompatibilní modely motorů], což zajišťuje univerzálnost a kompatibilitu s různými aplikacemi vozidel.

**Poznámky k instalaci:**

  • Pro dosažení optimálních výsledků se doporučuje odborná instalace.
  • Pro dosažení optimálního výkonu může vyžadovat seřízení.
  • Před instalací se ujistěte o kompatibilitě se stávajícími úpravami motoru.

Vylepšete výkon svého motoru VW AG s jistotou díky naší vylepšené 70mm škrticí klapce. Uvolněte plný potenciál svého vozidla a užijte si vzrušující zážitek z jízdy jako nikdy předtím.

Více informací

Výrobce RTMG PerformanceRTMG Performance
Značka Volkswagen
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: RTMG Performance 70mm vylepšená škrticí klapka pro motory VW AG
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.