Závodní sada Intercooler/chladič Wagner Tuning pro Audi S8 D4 4.0 BiTurbo

SKU WT-700001223

  Na vyžádání

 

Závodní sada Intercooler/chladič Wagner Tuning pro Audi S8 D4 4.0 BiTurbo

Závodní sada pro Audi (EA824) se skládá ze sady pro modernizaci intercooleru a přídavné sady pro modernizaci vodního chladiče.

Číslo dílu: 700001223: skládá se ze sady intercooleru (číslo dílu: 200001223) a sady pro upgrade vodního chladiče (číslo dílu: 400001030).

Objevte novou éru výkonu s intercoolerem Wagner Tuning Performance, který byl vyvinut pro modely Audi S8 s výkonným motorem 4,0 l V8 biturbo. Vyzkoušejte nesrovnatelnou kombinaci síly, výkonu a dynamiky.

Náš inovativní intercooler byl vyvinut speciálně pro náročné požadavky modelů Audi S8. Nabízí výrazně lepší chladicí výkon s teplotou nasávaného vzduchu nižší až o 40 °C, což vede k maximálnímu mechanickému a tepelnému odlehčení turbodmychadla. Díky vysoce kvalitní chladicí síti, která nabízí o 118 % větší objem vnější sítě ve srovnání se sériově montovaným chladičem plnicího vzduchu, nastavuje náš chladič plnicího vzduchu nová měřítka z hlediska chladicího výkonu. Poměr mezi vnitřní a vnější chladicí plochou zajišťuje maximální přenos tepla a optimální vnitřní proudění vzduchu. Při vývoji koncových boxů z vysoce kvalitního hliníkového chladicího odlitku byly použity simulace CFD, aby byly zajištěny optimální podmínky proudění vzduchu. Výsledkem jsou vynikající chladicí vlastnosti s minimálním protitlakem, díky čemuž je tato sada ideální i pro závodění. Náš intercooler je vybaven tepelně vodivým antikorozním povlakem, který zajišťuje dlouhou životnost. Instalace celé sady je díky našemu jednoduchému montážnímu návodu jednoduchá a plug & play.

Využijte řadu výhod tohoto produktu:

  • Výrazně lepší chladicí výkon s teplotou nasávaného vzduchu nižší až o 40 °C
  • Maximální mechanické a tepelné odlehčení turbodmychadla
  • Větší výkon a točivý moment pro váš motor
  • 100% tlaková odolnost
  • Plug-and-play bez nutnosti úprav
  • 4x přípojky 1/8 NPT pro měření dalších parametrů

Vhodné pro všechny úrovně výkonu

Dopřejte si dokonalé vylepšení výkonu pro své Audi S8 a zažijte zážitek z jízdy, který vás nadchne. Zvolte si intercooler Wagner Tuning Performance a posuňte své vozidlo na novou úroveň výkonu a dynamiky.

Získejte plný výkon svého Audi S8 se sadou vodního chladiče Competition od Wagner Tuning.

Motor 4,0 l V8 biturbo modelů Audi S8 má inovativní nepřímý okruh chlazení plnicího vzduchu. Místo okolního vzduchu je plnicí vzduch chlazen speciálním chladicím vodním okruhem. Snížením teploty chladicí vody se přímo zvyšuje výkon motoru, a právě k tomu slouží sada přídavného vodního chladiče Wagner Tuning.

Naše nově vyvinutá závodní mřížka zvyšuje objem chladiče standardního vodního chladiče o neuvěřitelných 66 %. Jedinečný poměr mezi vnitřní a vnější chladicí plochou umožňuje maximální přenos tepla a zajišťuje dostatečný průtok vzduchu pro přilehlé komponenty pro účinný odvod tepla. Naše vodní chladiče jsou navíc vybaveny tepelně vodivou antikorozní vrstvou, která zajišťuje dlouhodobý chladicí účinek. Instalace systému je jednoduchá a přímočará díky našim podrobným montážním pokynům. Využijte výhod vylepšeného chladicího okruhu a zažijte optimalizovaný výkon vašeho vozidla S8. Jste připraveni maximalizovat své jízdní zážitky? Objednejte si sadu vodního chlazení Competition od společnosti Wagner Tuning ještě dnes.

Vlastnosti:

  • Zvětšuje objem chladiče standardního vodního chladiče o 66 %
  • Jedinečný poměr mezi vnitřní a vnější chladicí plochou pro maximální přenos tepla
  • Teplovodivý antikorozní povlak pro dlouhodobý chladicí účinek

Plug and Play vhodný pro následující modely:

  • Audi S8 D4 Plus 605PS/445KW 09/2015-09/2017
  • Audi S8 D4 520PS/382KW 04/2012-09/2017
  • Audi 4.0 TFSI D4 435PS/320KW 09/2013-09/2017

Číslo dílu: 700001223

Hmotnost: 20,00 kg
Objem: 20,00 cm³/kg

Více informací

Výrobce Wagner TuningWagner Tuning
Značka Audi
Model Audi S8
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Závodní sada Intercooler/chladič Wagner Tuning pro Audi S8 D4 4.0 BiTurbo
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.