Sada chladicí nádrže Toyota GR Corolla Radium Engineering

Výrobce Radium Engineering
SKU USA-RAD-20-0767

  Na vyžádání

 

Sada chladicí nádrže Toyota GR Corolla Radium Engineering

KOMPATIBILITA

TOYOTA GR COROLLA

PŘEHLED

Kvůli nepřetržitému a intenzivnímu tepelnému namáhání při používání na závodních tratích mají plastové nádrže na chladicí kapalinu mají pověst nádrží, které časem selhávají. Naštěstí je robustní dvoudílná náhrada od společnosti Radium Engineering vyrobena CNC obráběním a eloxována pro zvýšení životnosti. A protože hliník je materiál s vynikající tepelnou vodivostí, přenos tepla se dále zlepšuje. Kovová konstrukce je navíc dostatečně robustní pro použití v závodních aplikacích.

Tato sada přímo nahrazuje plastovou nádrž Toyota. Speciálně navržená montážní konzola se upevňuje do stávajících závitových otvorů a adaptérové šroubení se propojuje s továrními hadicemi. Funkčnost nádrže zůstává stejná jako u chladicího systému originálního vybavení. Nádrž navíc pojme stejný objem chladicí kapaliny jako tovární nádrž. Zmenšená velikost však umožňuje více místa v motorovém prostoru pro další úpravy a snadnější přístup k motoru pro servis.

Expanzní nádržka chladicí kapaliny Radium Engineering se v průběhu let osvědčila v mnoha aplikacích po celém světě, v závodních i silničních vozidlech.

Vnitřní konstrukce obsahuje dvě komory s příčnými průchody v horní a spodní části. Nádržka chladicí kapaliny má také vnitřní vířivý prvek, který napomáhá odvzdušňování systému.

OBSAHUJE

- 2-dílná hliníková nádrž
- Hliníkový montážní držák
- Hliníkové adaptéry
- Přepadová hadice, 7/32"
- Šroubení z nerezové oceli

Instruction PDF

Více informací

Výrobce Radium Engineering
Značka Toyota
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada chladicí nádrže Toyota GR Corolla Radium Engineering
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.