Solenoid pro alkohol Lightning Pro-Power (clona .310) Nitrous Express NX-15302L

Výrobce NXNX
SKU USA-NX-15302L

  Skladem

 

Solenoid pro alkohol Lightning Pro-Power (clona .310) Nitrous Express NX-15302L

PRO POWER LIGHTNING ALCOHOL SOLENOID S CLONOU .310. PODPORUJE VÝKON 700 KONÍ. ODEBÍRÁ MAX. 11 AMPÉRŮ. MÁ 1/8" NPT VSTUP A VÝSTUP A TAKÉ VESTAVĚNÝ 1/8 NPT PURGE PORT.

Solenoidy řady NX Lightning skvěle proudí, váží méně a vypadají atraktivně. Solenoidy NX Lightning mají zvýšený vstup a spodní výstup, což eliminuje až čtyři 90stupňové otáčky a jednu expanzní oblast v tělese solenoidu. Solenoidy řady Lightning jsou vyrobeny CNC obráběním z lehkého hliníkového předlitku a doplněny karbonovými kryty pro maximální úsporu hmotnosti. Palivové solenoidy řady Lightning jsou vybaveny obtokovým otvorem, který umožňuje připojit malé obtokové zpětné vedení k nádrži. Tím se eliminují chudé špičky způsobené zachyceným vzduchem mezi vaším regulátorem tlaku paliva a palivovým solenoidem. Nitrous Express používá pouze solenoidy nejvyšší kvality vyrobené v USA. Nenechte se zmást nízkou cenou, solenoidy jsou nejdůležitější součástí nitro systému. Solenoidy řady Lightning jsou standardní součástí mnoha nitrosystémů NX a jsou k dispozici také samostatně jako upgrade vašeho stávajícího nitrosystému.

Poznámka: Doporučujeme vám, abyste si prohlédli také solenoidy pro systém dusíku řady NX Lightning. Jsou vybaveny obtokovým portem, který umožňuje připojit proplachovací ventil přímo k tělu solenoidu dusíku. Připojení proplachovacího ventilu k tělu solenoidu dusíku nejenže vypadá čistěji, ale zajišťuje, že v těle solenoidu není zachycen vzduch.

Více informací

Výrobce NXNX
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Solenoid pro alkohol Lightning Pro-Power (clona .310) Nitrous Express NX-15302L
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.