Tuningové olejové čerpadlo RTMG Performance pro 1.8T 20VT

Výrobce RTMG Performance
SKU RTMG-901-0524

  Skladem

 
Odeslání ve stejný den.
Objednávka v 
00:00:00

Tuningové olejové čerpadlo RTMG Performance pro 1.8T 20VT

Motor 1.8 20VT je díky svému působivému výkonu a spolehlivosti oblíbenou volbou mezi milovníky výkonných vozů. Jako každý motor je však jeho správná funkce závislá na řadě klíčových komponentů. Jednou z těchto součástí je olejové čerpadlo, které je zodpovědné za zajištění stálého přísunu čistého oleje pro mazání pohyblivých částí motoru.

Modernizované závodní olejové čerpadlo pro motor 1.8 20VT je navrženo tak, aby ve srovnání se sériovým olejovým čerpadlem poskytovalo vynikající výkon a spolehlivost. Toto čerpadlo má větší průměr rotoru a optimalizovanou geometrii, která zajišťuje vyšší průtok a lepší tlak oleje. Tím je zajištěn dostatečný přísun oleje do motoru i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Kromě toho je modernizované závodní olejové čerpadlo vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů a je přesně opracováno s tolerancemi, které jsou mnohem přísnější než u sériového čerpadla. To znamená, že je méně pravděpodobné, že dojde k jeho selhání, a to i v extrémních podmínkách. Čerpadlo má také řadu konstrukčních vylepšení, která zvyšují jeho odolnost a životnost, například zesílené montážní body a zesílený hnací převod.

Vylepšené závodní olejové čerpadlo je přímou náhradou sériového čerpadla, takže jeho instalace je snadná. Je také kompatibilní se sériovým olejovým filtrem, chladičem oleje a dalšími součástmi motoru, takže není třeba provádět žádné další úpravy.

Celkově lze říci, že modernizované závodní olejové čerpadlo pro motor 1.8 20VT je nezbytnou výbavou pro každého, kdo chce ze svého motoru získat maximální výkon. Díky lepšímu průtoku, vyššímu tlaku oleje a zvýšené odolnosti je nezbytnou modernizací pro každého vážného zájemce o výkon.

Až o 25 % větší objem a zvýšený průtok

Více informací

Výrobce RTMG Performance
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Tuningové olejové čerpadlo RTMG Performance pro 1.8T 20VT
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.