Řídicí ramena Pro-Flex IOD Performance Nissan Patrol Y60 / Y61

Řídicí ramena Pro-Flex IOD Performance Nissan Patrol Y60 / Y61

Výrobce IOD Performance
SKU IOD-109

  Skladem

 
Odeslání ve stejný den.
Objednávka v 
00:00:00

Řídicí ramena Pro-Flex IOD Performance Nissan Patrol Y60 / Y61

Řídící ramena Pro-Flex Arms pro Nissan Patrol Y60/Y61. Naše řídící ramena Pro-Flex radius arms jsou vyrobena z vysoce kvalitních a odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost i v těch nejnáročnějších terénních podmínkách. Původní čep řídicího ramene byl odstraněn ve prospěch náhrady kovového/gumového silentbloku v místě uchycení na rámu, což výrazně zvyšuje jeho rozsah. Ať už prozkoumáváte blátivé stezky nebo zasněžené vrcholky hor, naše řídicí ramena Pro-Flex jsou odolná proti korozi, což zajišťuje spolehlivost za všech povětrnostních podmínek. Díky pokročilým technologiím a materiálům poskytují naše výrobky vynikající výkon v terénu. Poradí si s jakoukoli výzvou, od obtížných překážek až po strmé kopce. V řídicích ramenech jsou nainstalována kovovo-gumové silenbloky, takže sada je připravena k montáži! Díky přesnému přizpůsobení pro vozy Nissan Patrol Y60 a Y61 je montáž našich ramen řízení jednoduchá a intuitivní. K jejich instalaci nejsou nutné žádné úpravy ani seřizování.
Hlavní výhody řešení: - Zvyšují rozchod přední nápravy - Zlepšují jízdní stabilitu - Práškově lakované + pozinkované - ramena frézovaná CNC.
Sada řídicích ramen Pro-Flex obsahuje: - Řídicí ramena včetně kovovo-gumových silentbloků - Dropbox Pro-Flex - Řadicí deska - Silentbloky - Sada montážních šroubů.

Více informací

Výrobce IOD Performance
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Řídicí ramena Pro-Flex IOD Performance Nissan Patrol Y60 / Y61
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.