CANchecked univerzální modul / displej řazení MFD28 Doplněk

Výrobce CANchecked
SKU CC24000

  Skladem

 
Odeslání ve stejný den.
Objednávka v 
00:00:00

CANchecked univerzální modul / displej řazení MFD28 Doplněk

CANchecked univerzální modul/displej řazení MFD28/MFD28

Hledáte dokonalé časování řazení pro dosažení špičkového výkonu? Nehledejte nic jiného než univerzální modul pro změnu převodových stupňů! Tento výrobek je kompatibilní s displejem MFD32 a MFD28 s kontrolou CAN.

Ať už se účastníte závodů na "čtvrt míle", jezdíte na závodním okruhu nebo se jen tak projíždíte ulicemi, osvětlení řazení je nezbytné pro dosažení optimálního bodu řazení. Není nutné neustále sledovat otáčkoměr, abyste dosáhli dokonalého přeřazení. S tímto modulem kontrolky řazení se rozsvítí vzestupné barvy, které indikují ideální okamžik pro přeřazení, aniž byste se na něj museli přímo soustředit! A nejlepší na tom je, že si můžete pořadí barev přizpůsobit podle svých individuálních preferencí.

Balení obsahuje univerzální modul světel řazení, 50 cm dlouhý kabelový svazek s odpovídajícími konektory pro multidisplej MFD32 a MFD28 a také návod k instalaci a obsluze.

Nenechte si ujít příležitost posunout časování řazení na zcela novou úroveň! Objednejte si nyní univerzální modul pro změnu řazení CANchecked Displays a zažijte dokonalý výkon na silnici i na závodním okruhu. Na co ještě čekáte? Začněte!

Více informací

Výrobce CANchecked
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: CANchecked univerzální modul / displej řazení MFD28 Doplněk
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.