CANchecked Rámeček DIN MFD15 + MFD28 Univerzální doplněk

Výrobce CANchecked
SKU CC10000

  Skladem

 
Odeslání ve stejný den.
Objednávka v 
00:00:00

CANchecked Rámeček DIN MFD15 + MFD28 Univerzální doplněk

CANchecked rámeček DIN

Inovativní rámeček DIN, speciálně navržený pro potřeby náročných zákazníků. Pokud jste vášnivým řidičem na silnici nebo na okruhu a raději se soustředíte pouze na symfonii motoru než na rušivé rádio, je pro vás náš rámeček DIN ideální volbou.

Kam nainstalovat MFD28?

Jedním z nejčastějších problémů, se kterými se zákazníci potýkají, je určení ideálního umístění displeje. Společnost CanChecked představila řešení, které bez problémů integruje oblíbený displej MFD28 do rámečku velikosti DIN. To znamená, že displej lze pohodlně nainstalovat na místo na palubní desce, které obvykle zabírá rádio.

Co je součástí dodávky?

Rámeček byl navržen tak, aby dokonale pasoval na displej MFD28. Kompaktní provedení umožňuje zjednodušenou instalaci bez omezení funkčnosti nebo estetiky. Společnost Canchecked šla dokonce ještě o krok dále a vytvořila prostor pro montáž kulatého displeje o průměru 52 mm, jako je MFD15, který poskytuje další možnosti sledování dat a přizpůsobení.

Při nákupu obdržíte kompletní balení, které vám usnadní proces instalace. Ten obsahuje vyobrazený rámeček a krytku pro prostor o průměru 52 mm, což umožňuje jeho využití k různým účelům. Lze ji například použít k umístění portu USB z displeje nebo k vytvoření vhodného rozšíření pro slot SD.

Více informací

Výrobce CANchecked
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: CANchecked Rámeček DIN MFD15 + MFD28 Univerzální doplněk
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.