Forte Air Conditioner Treatment Dezinfikuje a čistí klimatizace

Forte Air Conditioner Treatment Dezinfikuje a čistí klimatizace

Výrobce Forte
SKU J07411-Z

  Skladem

 

Forte Air Conditioner Treatment Dezinfikuje a čistí klimatizace

Air Conditioner Treatment odstraňuje plísně z ventilace. Odstraňuje nepříjemné pachy plísní, domácích zvířat a nikotinového kouře z interiéru vašeho vozidla. Zanechává příjemnou citronovou vůni uvnitř vašeho vozidla.

Air Conditioner Treatment je jedinečný čisticí přípravek. Obsahuje látky, které likvidují plísně. Je neškodný pro lidi i zvířata a nezpůsobuje žádné škody uvnitř vozidla.

Chladivo se odpařuje ve výparníku klimatizačního systému, což vyžaduje výrobu tepla k přeměně kapaliny na plynnou formu. Teplo se odvádí z povrchu výparníku. Cirkulující vzduch se ochladí a vlhkost obsažená ve vzduchu zkondenzuje na chladném povrchu výparníku. Jinými slovy, cirkulující vzduch se ochlazuje a odvlhčuje. V případě potřeby lze pak upravený vzduch ohřát pomocí výměníku tepla ohřívače. V důsledku kondenzace vlhkosti na vnější straně výparníku zůstává po zapnutí klimatizačního systému vlhký. Tato koncentrace vlhkosti vytváří ideální prostředí pro mikrobiální formy života, jako jsou bakterie a plísně. Po opětovném zapnutí klimatizačního systému budou biologické nečistoty vytvářet zatuchlý, nepříjemný zápach a negativně ovlivňovat komfort jízdy i vaše zdraví.

Plísně a mikroorganismy se vyskytují ve většině vlhkých prostředí, např. na vnějším plášti výparníku klimatizace. Pokud je interiér vozidla špatně větraný, může se objevit zatuchlý zápach. Čalounění automobilu vytváří podobné prostředí pro mikroorganismy. Air Conditioner Treatment aplikovaný podle doporučení poskytuje následující výhody:

  • odstraňuje nepříjemné zápachy z vlhkých prostor, např. když se klimatizace dlouho nepoužívala,
  • odstraňuje všechny nepříjemné zápachy vznikající při běžném a intenzivním používání klimatizace,
  • odstraňuje mikroorganismy, které mohou způsobovat alergie, astma a mohou mít karcinogenní účinky na organismus.

Air Conditioner Treatment je speciální přípravek na odstraňování plísní obsahující mikrobiologickou látku, která odstraňuje plísně a další mikroorganismy. Jedná se o mikrobiologicky aktivní prostředek; při použití podle návodu je bezpečný pro lidi i zvířata. Nemá žádné nepříznivé účinky na součásti klimatizace ani na čalounění v interiérech vozidel.

Po aplikaci se aktivně smývá z povrchu výparníku.

Způsob aplikace:

Nastartujte motor a zavřete všechna okna. Zapněte klimatizaci v režimu vnitřní cirkulace vzduchu. Zvolte teplotu 22 stupňů (to umožní, aby se prostředek dostal k topení i výparníku) a nejsilnější stupeň ventilátoru. Otevřete všechny vzduchové kanály.

Umístěte rozprašovač s přípravkem na podlahu před sedadlo spolujezdce (pod odkládací schránku) tak, aby byl přípravek rozprašován mezi palubní desku a sedadlo (ale ne na palubní desku).
Stiskněte hlavici spreje, vystupte z vozidla a zavřete dveře. Díky speciální konstrukci hlavice se nádobka automaticky vyprázdní.

Poznámka: Pokud není možné otevřít všechny větrací otvory najednou, měla by být cirkulace vzduchu zapnuta 3 minuty po spuštění.

Přibližně po 5 minutách bude všechen přípravek rozprášen a systém cirkulace vzduchu ve vozidle jej rozptýlí po celém interiéru a čalounění (včetně čalounění stropu). Po vyprázdnění nádoby neotvírejte po dobu 10 minut dveře, aby se přípravek cirkulující se vzduchem dostal do všech míst v kabině. Poté vypněte motor a nechte vůz 15 minut zavřený. Poté otevřete okna a větrejte interiér po dobu 5 minut, poté můžete vůz používat a užívat si čistého vzduchu a krásné citronové vůně.

Pozor: Rozprašovač se aktivuje jedním stisknutím rozprašovací hlavice! Pokud chcete přístroj vypnout, pevně stiskněte rozprašovací trysku na boku!

Po dokončení procedury vyměňte kabinový filtr.

Výše uvedený postup provádějte nejméně dvakrát ročně!

Výrobek je certifikován:

1. EN 1276 pro chemické dezinfekční a antiseptické prostředky

2. CTGB - potvrzení, že ošetření klimatizace je bezpečné pro lidi, zvířata a životní prostředí.

Zapalovač FMIC zdarma.

Více informací

Výrobce Forte
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Forte Air Conditioner Treatment Dezinfikuje a čistí klimatizace
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.