Solenoid Lightning Gasoline Stage 6 (.187 clona) NX-15201L

Výrobce NX
SKU USA-NX-15201L

  Skladem

 
Odeslání ve stejný den.
Objednávka v 
00:00:00

Solenoid Lightning Gasoline Stage 6 (.187 clona) NX-15201L

SOLENOID STAGE 6 LIGHTNING SERIES GASOLINE/E85 S CLONOU.187. ODEBÍRÁ MAX. 3 AMPÉRY. MÁ VSTUP A VÝSTUP 1/8" NPT, MÁ TAKÉ ZABUDOVANÝ PRŮTAH 1/8 NPT.

Solenoidy řady NX Lightning skvěle fungují, mají nižší hmotnost a vypadají atraktivně. Klíčem k maximalizaci výkonu nitra je udržet nitro v kapalném stavu až do vstřikování do motoru. Ostré ohyby způsobují turbulentní proudění dusíku, což způsobuje, že se v proudu dusíku tvoří plynné bubliny. Expanzní oblasti také způsobují, že dusík přechází do plynného stavu. Kapalný dusík poskytuje větší výkon než plynný dusík! Solenoidy NX Lightning mají zvýšený vstup a spodní výstup, což eliminuje až čtyři 90stupňové otáčky a jednu expanzní oblast v tělese solenoidu. Výsledkem je vyšší výkon! Solenoidy řady Lightning jsou vyrobeny CNC obráběním z lehkého hliníkového polotovaru a doplněny nádobkami z uhlíkových vláken pro maximální úsporu hmotnosti. Solenoidy dusíku řady Lightning jsou vybaveny obtokovým portem, který umožňuje připojit odvzdušňovací ventil přímo k tělu solenoidu dusíku. Připojení odvzdušňovacího ventilu k tělu solenoidu dusíku nejenže vypadá lépe, ale zajišťuje, že v těle solenoidu není zachycený vzduch.

Poznámka: Doporučujeme vám také vyzkoušet palivové solenoidy řady NX Lightning. Jsou vybaveny obtokovým portem, který umožňuje připojit malé obtokové zpětné vedení do nádrže. Tím se eliminuje výskyt nedostatku paliva způsobený zachyceným vzduchem mezi regulátorem tlaku paliva a cívkou palivového ventilu.

Více informací

Výrobce NX
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Solenoid Lightning Gasoline Stage 6 (.187 clona) NX-15201L
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.