Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1266 Kompact Shortie Plumb Back Ford Fiesta ST 1.6L EcoBoost 2013+

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1266

  Na vyžádání

 

Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1266 Kompact Shortie Plumb Back Ford Fiesta ST 1.6L EcoBoost 2013+

Tento malý blow-off ventil může vypadat malý, ale jeho výkon není vůbec malý. Díky své konstrukci z hliníkového předlitku a lehkému dvoudílnému pístu z mosazi a hliníku, který je pak dokonale sladěn s precizně zkonstruovanými pružinami, poskytuje Shortie pro ostrou odezvu na zvýšení tlaku a výrazně lepší schopnost zvládat zvýšení tlaku, a to až do hodnoty 30 PSI. Plumb Back je plně recirkulační BOV, takže jeho provoz je tichý a nepřitahuje žádnou nežádoucí pozornost. Bezproblémově se integruje se standardním mapováním vozidla, takže je ideální pro řidiče, kteří chtějí od svého ST velký výkon.
Stejně jako Dual Port je Plumb Back Shortie přímou náhradou standardního plastového blow-off ventilu modelu Fiesta, který může unikat a praskat, zejména při zvýšeném plnicím tlaku. Shortie je mnohem odolnější náhradou a šroubuje se přímo na kryt kompresoru turba Ford, což vám umožní zvýšit výkon vaší Fiesty bez nákladných úprav na zakázku.

Dodává se s:
Kompact Shortie Plumb Back BOV, referenční adaptér Boost, všechny potřebné rozvody, sada rezistorů pro tovární zátku ventilu.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka Ford
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1266 Kompact Shortie Plumb Back Ford Fiesta ST 1.6L EcoBoost 2013+
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.