Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1057 Kompact Shortie Dual Port Renault Clio RS 200

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1057

  Na vyžádání

 

Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1057 Kompact Shortie Dual Port Renault Clio RS 200

Nový dvouportový blow-off ventil Kompact EVR07 od společnosti Turbosmart pro Clio RS 200 nahrazuje standardní plastový obtokový ventil modelu Clio hliníkovou jednotkou navrženou s ohledem na výkon.

Dual Port je ventil s recirkulací/ventilací do atmosféry v poměru 50:50 pro klasický zvuk z ventilu do atmosféry při vysokém zesílení a tichý provoz při nízkém zesílení.

Standardní ventil může snižovat tlak, a pokud budete chtít dosáhnout vyššího výkonu, bude mít problém s ním udržet krok. Plastová konstrukce znamená, že se časem stává křehkou a nakonec může prasknout, což může způsobit značné úniky tlaku.

Kompact od společnosti Turbosmart poskytuje závodní schopnosti v podobě šroubovací náhrady za tovární BOV modelu Clio. Lehký píst, přesně přizpůsobený každému jednotlivému tělesu ventilu, zajišťuje vynikající odezvu a spolehlivost. Vzhledem k jemné toleranci mezi pístem a otvorem nepotřebuje Shortie k utěsnění BOV těsnicí kroužek mezi tělesem a pístem. To zlepšuje odezvu, snižuje potřebu údržby a zlepšuje dlouhodobou životnost.

Součástí produktu je referenční adaptér Turbosmart Boost Reference Adapter, který umožňuje přístup k referenčním hodnotám zvýšení tlaku bez destruktivních metod, jako je například odpojení od rozdělovače. To znamená, že úprava je zcela vratná, což je důležité, když přijde čas na prodej vozu.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka Renault
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1057 Kompact Shortie Dual Port Renault Clio RS 200
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.