Ventil blow off Turbosmart Kompact Shortie Dual Port Mini Cooper S R56 R57 Clubman R55

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1052

  Na vyžádání

 

Ventil blow off Turbosmart Kompact Shortie Dual Port Mini Cooper S R56 R57 Clubman R55

Odfukovací ventily Kompact EVR06 od Turbosmart nabízejí majitelům Mini výhody vypouštěcího ventilu pro trh s náhradními díly se snadnou přímou výměnou za originální díl, nabízí vylepšenou odezvu na plyn, lepší výkon ventilů a závodní životností. Tyto nové ventily pasují na Mini Cooper S 2006-2013 a Mini Cooper JCW 2010-2013.

Turbosmart Kompact EVR06 je vysoce výkonná náhrada standardního plastového vypouštěcího ventilu Mini. Standardní plastové obtokové ventily, jako jsou ty, které byly namontovány na Cooper S z továrny, se potýkají s tím, aby vydržely zvýšené plnicí tlaky a jejich plastová konstrukce se unavuje teplem turba a nakonec praskne.

Dual Port je 50-50 ventil-atmosféra/recirkulační ventil. Kombinuje odezvu a recirkulační ventil s vysoce výkonným zvukem ventilu odvětrávání do atmosféry.

Konstrukce BOV Kompact a přesně sladěný píst zajišťují vynikající schopnost držení při nárustu tlaku v kombinaci s rychlou odezvou a nepřekonatelnou odolností.

Sada Kompact pro Mini obsahuje Boost Reference Adapter, který se připojuje k MAP senzoru vozidla a získává spolehlivou referenci tlaku v potrubí, čímž se vyhne jakýmkoli destruktivním metodám.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka Mini
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow off Turbosmart Kompact Shortie Dual Port Mini Cooper S R56 R57 Clubman R55
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.