Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1072 Kompact Dual Port Nissan Skyline GTR R32 R33 R34 Stagea

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1072

  Na vyžádání

 

Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1072 Kompact Dual Port Nissan Skyline GTR R32 R33 R34 Stagea

Sada dvouportového blow-off ventilu Kompact pro vozy Nissan Skyline GT-R, včetně modelů R32, R33 a R34 (RB26DETT), byla navržena tak, aby zlepšila odezvu na zvýšení tlaku a eliminovala nárůst kompresoru, zvýšila účinnost a životnost továrních turbodmychadel GT-R a zároveň poskytla vysoce výkonný zvuk blow-off ventilu, který všem dává najevo, co se skrývá pod kapotou vozu GT-R.

Kompact Dual Port pro GT-R obsahuje technologii Smartport, která zajišťuje, že vaše tovární ECU a AFM (Air Flow Meter) budou spokojené. Vyvážení ventilu do atmosféry a recirkulace v poměru 50:50 zajistí tichý provoz při nízkém zvýšení tlaku a zároveň zachová výkon a zvuk ventilu blow off při vyšším zatížení.

Inteligentní modulární konstrukce duálního portu vám také umožňuje jednoduše odšroubovat trubku s výpustí do atmosféry a nahradit ji dodávanou záslepkou, čímž se ventil změní na plnohodnotný recirkulační ventil pro tišší, skrytý provoz se všemi stejnými výkonnostními výhodami. Řada Turbosmart Dual Port je důkazem, že můžete mít to nejlepší z obou světů!

Kompact Dual Port je vyroben z přesného hliníkového předlitku s černě eloxovanou povrchovou úpravou, je atraktivní a odolný a pevnost, která mu umožní zvládnout veškeré zvýšení tlaku, které na něj můžete vrhnout, bez úniků.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka Nissan
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow off Turbosmart TS-0203-1072 Kompact Dual Port Nissan Skyline GTR R32 R33 R34 Stagea
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.